Koffie

Bio Naturale

Bio NaturaleDe koffiebonen van deze 100% Arabica melange vinden hun oorsprong in een selectie van de beste fairtradekoffieplantages langs de evenaar. 

We vinden het belangrijk dat de lokale natuur de tijd krijgt om haar magische werk te doen. Daarom verbouwen we volledig biologisch en beïnvloeden we de hele reis van koffieplant naar bes en boon zo min mogelijk.

Het resultaat is een donker gebrande espresso, waarin de natuurlijke, zoete karameltonen van de Arabica bonen worden gecontrasteerd door een klein fruitig zuurtje. Zuiver en puur; 'Bio Naturale'.

Bio Naturale Espresso
Het resultaat van deze melange is een donker gebrande espresso, waarin de natuurlijke, zoete karameltonen van de Arabica bonen worden gecontrasteerd door een klein fruitig zuurtje. Een zuivere, verantwoorde espresso en dat proef je.

Bio Naturale Lungo
Een soepele, frisse lungo, met een hint van citrustonen en een vol bloemig bouquet. Puur, natuurlijk en toegankelijk voor iedere koffieliefhebber.

Wilt u meer informatie over Bio Naturale in uw zaak? Neem dan contact met ons op via telefoonnumer 0515-572561 of per via mail via verkoop@brandsmakoffie.nl.