Koffie

Brizio Espresso

Brizio EspressoAl honderd jaar staat havenstad Napoli bekend om zijn karakteristieke espresso. Sterk en geraffineerd. Met Brizio  proef je deze eeuw aan koffiecultuur.

Brizio staat voor het moderne vakmanschap. Exclusieve espresso van Arabica bonen en een stijlvol design. Alle Brizio melanges zijn gebaseerd op generaties oude Napolitaanse espressorecepten en tegelijkertijd doordrenkt met modern genot. Brizio bevat het allerbeste uit heden en verleden.

Brizio Espresso Tradizionale
De krachtige smaak van Brizio Espresso Tradizionale wordt verrijkt met genuanceerde ondertonen. Hierdoor heeft Brizio niet alleen karakter, maar ook een ronde, subtiele dronk. Een diep gebrande Arabica espresso met ruwe bolster en blanke pit. Een droomhuwelijk tussen complexiteit, volheid en aroma! De perfecte Napolitaanse espresso. Solo, doppio of als basis voor een cappuccino.

Brizio Lungo Classico
De volle smaak van Brizio Lungo Classico heeft een perfecte balans van fermheid en finesse. Door de donkere, maar milde branding heeft Brizio niet alleen temperament, maar ook een zachte, soepele afdronk. De krachtige smaak van Brizio Lungo is rijk als de geschiedenis van Napoli. Nuances van zoete vanille en kruidige ondertonen creëren samen de ideale samenstelling voor een perfect koffiemoment.

Wilt u meer informatie over Brizio Espresso in uw zaak? Neem dan contact met ons op via telefoonnumer 0515-572561 of per via mail via verkoop@brandsmakoffie.nl.