bijproducten

Bondi Chai Latte

 

 

 

 

Hét superhippe, spannende alternatief voor koffie en thee. Bomvol spices of happiness.

Chai Latte verovert in rap tempo het hart van niet-koffiedrinkers en koffiedrinkers in Nederland. Ontdek dit zachte, kruidige drankje. Chai Latte heeft haar roots in India, waar de Chaiwallah’s in de straat hun eigen recept Chai Latte bereiden. Inmiddels is de populaire drank via Australië, Amerika en Engeland ook verkrijgbaar in Europa. Chai Latte prikkelt al je zintuigen en voert je in gedachten mee naar exotische plekken, ver weg van je dagelijkse beslommeringen.

Chai Latte is bij ons verkrijgbaar in de smaken 'Cinnamon' en 'Vanilla Honey'. Beide smaken kunnen worden geleverd in kilo verpakkingen of in portiesticks.

BondiChai Vanilla Honey 

BondiChai Vanilla Honey is een heerlijke theedrank op basis van zwarte thee, gember, anijs, vanille en honing. Geniet van de bijzondere combinatie van zwarte thee met zorgvuldig geselecteerde specerijen, waaronder kaneel. De droge mix is 100% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen. De mix zorgt voor optimale smaakbeleving. BondiChai Vanilla Honey lost snel op in hete melk en is daarmee gemakkelijk en snel te bereiden. Alle smaken zijn laag in cafeïne, bevatten minder dan 1% vet (en daardoor laag in calorieën), zijn glutenvrij en Halal gecertificeerd.

Bondi Chai Club Cinnamon

BondiChai Club Cinnamon is een heerlijke theedrank op basis van zwarte thee, kaneel, gember, anijs, vanille en honing. Geniet van de bijzondere combinatie van zwarte thee met zorgvuldig geselecteerde specerijen, waaronder kaneel. De droge mix is 100% natuurlijk en bevat geen conserveringsmiddelen. De mix zorgt voor optimale smaakbeleving. BondiChai Club Cinnamon lost snel op in hete melk en is daarmee gemakkelijk en snel te bereiden. Alle smaken zijn laag in cafeïne, bevatten minder dan 1% vet (en daardoor laag in calorieën), zijn glutenvrij en Halal gecertificeerd.