#helpdehoreca

Lattiz

 


DE REVOLUTIE VOOR MELKSCHUIM IN DE HORECA

Een derde van de bestelde koffies is een melkkoffie, zoals cappuccino of latte macchiato. En dit aandeel groeit nog steeds. Voor het horecapersoneel kost het vaak relatief veel tijd om een goede, stevige melkschuimlaag te maken. Wij hebben hier de oplossing voor in huis: de Lattiz van FrieslandCampina. Dit is een professionele machine voor de horeca die met één druk op de knop een hoge kwaliteit melkschuim produceert.

Met de Lattiz maken u en uw medewerkers in een handomdraai melkschuim van constante baristakwaliteit.


 

Lattiz

De Lattiz van FrieslandCampina: een revolutionaire melkschuimmachine die het mogelijk maakt om binnen enkele seconden een cappuccino als een echte barista te zetten, en dat door simpelweg op één knop te drukken. De kwaliteit van het melkschuim is constant omdat er geen andere factoren, Zoals de skills van de barista en een beperkte capaciteit zijn die het melkschuim kunnen beïnvloeden.

VOORDELEN

  • Altijd perfect melkschuim
  • Geen koeling benodigd
  • Weinig onderhoud vereist; schoonmaken niet meer nodig
  • Zet tot wel 6 cappuccino’s per minuut
  • Gemakkelijke bereiding, Iedereen maakt cappuccino's van barista kwaliteit
Kwaliteit en kwantiteit

De compacte machine levert een constante kwaliteit en bevat slechts 6 knoppen. Met deze knoppen kan elke horeca medewerker of barista per kop een cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. Met een snelheid van 6 cappuccino’s per minuut bedien je snel en gemakkelijk de klanten.

De Lattiz hoeft niet speciaal gereinigd te worden. Alle onderdelen die met melk in aanraking komen, worden na gebruik verwijderd. De machine wordt gespoeld na het verwisselen van een bag-in-box en aan het begin en einde van de dag. Dit wordt eenvoudig via een paar stappen in het menu begeleidt. Dit zorgt dus voor nog meer gebruiksgemak.

Bag-in-box

Een 4 liter bag-in-box voorziet het systeem van melk en is goed voor 120 cappuccino’s. De Lattiz-melk beschikt over de ideale samenstelling van eiwit en vet voor een constante hoogwaardige barista-kwaliteit. De bag-in-box draagt ook nog eens bij aan duurzaamheid, omdat er minder afval wordt geproduceerd. De 120 porties van één bag-in-box staan gelijk aan 17,5 literpakken melk. Verder blijft de melk in het bag-in-box systeem 10 dagen ongekoeld houdbaar in de machine en dankzij de bag-in-box komen product en machine niet met elkaar in contact wat zorgt voor een hoge hygiëne.

Brandsma Koffie helpt u graag met het maken van de juiste keuzes voor uw bedrijf.

Klik hier voor meer informatie.