Koffie

Topbrewer

Met de TopBrewer heeft Scanomat een revolutionair koffieapparaat ontwikkeld die een nieuwe manier van koffiebeleving tot stand brengt. Het zet het gangbare concept van koffie zetten en uitserveren op zijn kop en het eenvoudige, stijlvolle ontwerp ervan is adembenemend. Dit is niet zomaar een koffieapparaat.

Designkraan Topbrewer

De prachtige, gepatenteerde roestvrij stalen designkraan is ontworpen om op ieder tafelblad te worden gemonteerd. De eenvoud van de TopBrewer past elegant bij de omgeving en stelt u in staat u te richten op een directer contact met de klanten en zorgt voor aanvullende verkoop aan de bar. De TopBrewer zet een perfect kopje koffie - telkens weer.TopBrewer melkreinigingssysteem

We hebben de kleinste melkopschuimer ter wereld gepatenteerd. De opschuimer is bevestigd aan het uiteinde van de designkraan. Verse melk wordt “op aanvraag” verhit en opgeschuimd tot de juiste textuur. Het Scanomat melkreinigingssysteem van de TopBrewer reinigt alle slangen met water na ieder kopje. Op de website van Topbrewer is meer informatie te vinden over de mogelijkheden van het koffieaparaat.

 

Voor advies, vragen en/of opmerkingen kunt u hier direct contact opnemen.