Koffie

Pelican Rouge - Office

Pelican RougeHet verhaal van Pelican Rouge begint meer dan 150 jaar geleden in de 19e eeuw in Antwerpen. In 1863 start Joseph van Leckwijck met zijn zoons een koffiebranderij met de naam Continentale Maatschappij voor het Branden van koffie. Hier leerden zij de kunst van het koffiebranden, dit alles onder de oorspronkelijke merknaam ‘Roode Pelikaan’ - betaalbare kwaliteitskoffie voor een nieuwe generatie koffieliefhebbers. 

Door dit op de juiste manier aan te pakken, veranderden deze branders de koffie industrie in België. En vanaf 1899 begon de verovering in de rest van Europa. Vandaag de dag staat ons merk nog steeds synoniem voor passie voor koffie met een geweldige smaak.

Koffiebonen, snelfilter, vriesdroog koffie of capsules. Welke u ook kiest, de Pelican Rouge koffie smaakt altijd vers en geeft haar aroma prijs in het kopje. Het geheim van de uiteindelijke smaak en de aroma van de koffie schuilt in het deskundig mengen en branden van de verschillende soorten koffie. De diverse koffie soorten worden gemaakt van de allerbeste koffiebonen.

Pelican Rouge koffiebonen

Pelican Rouge Supremo 
De Pelican Rouge Supremo koffiebonen zijn medium donker gebrand. De koffiebonen zijn zacht en krachtig van smaak, maar met een lichtfrisse afdronk. De Supremo koffiebonen zijn uitermate geschikt voor zowel espresso als café crème.

Pelican Rouge Barista 
Een karakteristieke melange van de beste Arabica en Robusta bonen. Donkergebrand met een volle smaak van karamel en geroosterde amandelen. De robusta bonen voegen extra kracht en kruidigheid toe. Vooral geschikt voor dranken op basis van espresso.

Pelican Rouge Dolce 
De Pelican Rouge Dolce koffiebonen zijn medium tot donker gebrand en bestaan uit 100% Arabica koffie. De koffiebonen hebben een iets frisse milde smaak. De koffie komt het beste tot zijn recht als café crème.

Pelican Rouge Mezzo 
De Pelican Rouge Mezzo koffiebonen zijn Donker gebrand met veel body, 100% Arabica koffie. De koffiebonen zijn vol van smaak met een pittige afdronk. De koffiebonen zijn bij uitstek geschikt voor espresso en melkdranken als cappuccino en latte macchiatto.

Pelican Rouge Belcanto (FairTrade) 
Sterk, smaakvol en geurig zoet. Deze 100% arabica melange is donkergebrand om de smaak van de boon maximaal tot zijn recht te laten komen. Er is een aroma van pure chocola te bespeuren die wordt aangevuld met een stroperige nasmaak. Geschikt voor koffievarianten op basis van espresso.

Pelican Rouge Buono BIO (FairTrade) 
De Pelican Rouge Buono Biologische koffiebonen zijn, 100% Max Havelaar gecertificeerde, FaiTrade Bio koffiebonen. De koffiebonen zijn donker gebrand.

Pelican Rouge vriesdroogkoffie
Pelican Rouge Venus
Pelican Rouge Grazia
Pelican Rouge Onesto
Pelican Rouge Finesse

Pelican Rouge filter/freshbrew koffie
Pelican Rouge Primo
Pelican Rouge Prestigio
Pelican Rouge Sinsero

Wilt u meer informatie over Pelican Rouge koffie in uw zaak? Neem dan contact met ons op via telefoonnumer 0515-572561 of per via mail via verkoop@brandsmakoffie.nl.