Koffie

Koffiebonen

De koffiebranders besteden veel tijd en aandacht aan het melangeren van de koffiebonen. Pelican Rouge heeft een uitgebreid assortiment koffiebonen, vijf unieke melanges voor ieder zijn wens. Elke melange is nauwkeurig samengesteld. Het geheim van de uiteindelijke smaak en de aroma van de koffie schuilt in het deskundig mengen en branden van de verschillende soorten koffie. De koffiebonen zijn 100% duurzaam en verpakt in een aluminiumvrij verpakking. Met duurzame koffiebonen neemt Pelican Rouge de verantwoordelijkheid op zich om de horeca en het bedrijfsleven te voorzien van verantwoorde koffie.Onze adviseurs geven u graag advies over welke koffiebonen voor uw situatie het meest geschikt zijn.

Pelican Rouge Barista
De Pelican Rouge Barista koffiebonen zijn donker en intens gebrand. De Barista koffiebonen laten u genieten van een fijn en krachtig aroma met een heerlijke smaak. De Barista koffiebonen zijn uitermate geschikt voor espresso en melkdranken als cappuccino en latte macchiatto.

Pelican Rouge Supremo 
De Pelican Rouge Supremo koffiebonen zijn medium donker gebrand. De koffiebonen zijn zacht en krachtig van smaak, maar met een lichtfrisse afdronk. De Supremo koffiebonen zijn uitermate geschikt voor zowel espresso als café crème.

Pelican Rouge Dolce 
De Pelican Rouge Dolce koffiebonen zijn medium tot donker gebrand en bestaan uit 100% Arabica koffie. De koffiebonen hebben een iets frisse milde smaak. De koffie komt het beste tot zijn recht als café crème.

Pelican Rouge Mezzo 
De Pelican Rouge Mezzo koffiebonen zijn Donker gebrand met veel body, 100% Arabica koffie. De koffiebonen zijn vol van smaak met een pittige afdronk. De koffiebonen zijn bij uitstek geschikt voor espresso en melkdranken als cappuccino en latte macchiatto.

Pelican Rouge Buono (FairTrade) 
De Pelican Rouge Buono koffiebonen zijn, 100% Max Havelaar gecertificeerde, FairTrade Bio koffiebonen. De koffiebonen zijn donker gebrand.

Pelican Rouge Belcanto (FairTrade) 
Sterk, smaakvol en geurig zoet. Deze 100% arabica melange is donkergebrand om de smaak van de boon maximaal tot zijn recht te laten komen. Er is een aroma van pure chocola te bespeuren die wordt aangevuld met een stroperige nasmaak. Geschikt voor koffievarianten op basis van espresso.