Familiebedrijf sinds 1893 Koffie Thee Apparatuur Service Horeca Werk Thuis
Waar ben je naar op zoek?
23-11-2020

Contactloos koffie halen

Helaas duurt de coronaperiode langer dan aanvankelijk verwacht. Daarom moeten en willen we buitenshuis zo min mogelijk dingen aanraken om besmetting te voorkomen. Dat staat als een paal boven water. Diverse bedrijven komen met creatieve oplossingen en spelen in op deze vraag; zo moeten wij samen de verspreiding van het coronavirus minimaliseren. Zeker nu!

Ook Bravilor heeft niet stilgezeten en lanceert een waardevolle app: Contactless Coffee Control. CCC is ontwikkeld voor o.a. de volautomatische Brandsma Raffinato espressomachine. Met deze selfservice-app kunnen medewerkers en bezoekers coronaproof koffie pakken, met hun eigen smartphone.

In de app staan de koffiespecialiteiten van de Raffinato met uw persoonlijke voorkeuren.

Er is gekeken naar gebruiksgemak; de app neemt in feite het touchscreen van de Raffinato over. De intuïtieve app richt zich op één functionaliteit: koffie pakken zonder de koffiemachine aan te raken. In de app staan de koffiespecialiteiten van de Raffinato met uw persoonlijke voorkeuren, zelfs als u de dranknamen heeft gewijzigd. Uiteraard kunt u de Raffinato ook gewoon via het touchscreen blijven bedienen.

De app communiceert met een NFC-reader binnenin de Raffinato. Download de app, houd uw telefoon bij het NFC-afdakje aan de voorzijde van de machine, plaats een kopje, selecteer uw koffiespecialiteit, maak nogmaals contact met de Raffinato en druk op start.

Met de Raffinato en de Contactless Coffee Control app beschikt u over een totale koffie-oplossing. U biedt uw medewerkers en bezoekers een schone en veilige (werk)omgeving. Met deze app kan iedereen zichzelf bedienen, een koffiespecialiteit selecteren en coronaproof koffie pakken. Zeer geschikt in deze bijzondere tijd voor op kantoor, self-service mogelijkheden en to-go concepten.

Een totale koffie-oplossing

Met de Raffinato en de Contactless Coffee Control app beschikt u over een totale koffie-oplossing.

Corona proof koffie halen

U biedt uw medewerkers en bezoekers een schone en veilige (werk)omgeving.

Heeft uw bedrijf al een Raffnato en wilt u een kit aanschaffen? Neem contact op met uw accountmanager, E-mail verkoop@brandsmakoffie.nl of bel +31 (0)515 – 572561

De app is beschikbaar in de Google Play Store (Android) en iOS App Store en communiceert met de meeste smartphones. De minimale vereisten voor de CCC-app zijn Android-versie 6.0 en iOS-versie 13.

Heeft u interesse in zowel de machine als de app? Ook dan kunt u contact opnemen via bovenstaande mogelijkheden. Op dit moment hebben wij een leuke actie. De Raffinato gewrapt in uw eigen huisstijl met daarnaast een starterspakket t.w.v. € 500,00 geheel gratis. Meer info over deze actie, vindt u hier. 

Laatste nieuws &
recepten

Vragen? App Jorrit