Nieuws

Update Brandsma Koffie betreffende COVID-19 / Coronavirus

Bijna twee maanden geleden kondigde onze regering de eerste Corona-maatregelen aan. Inmiddels hebben we gemerkt hoe snel de ontwikkelingen gaan. De hiermee ontstane crisis heeft ontwrichtende impact op ons leven en onze economie. We proberen met zijn allen de gevolgen zo goed mogelijk te beperken, goede – en werkbare alternatieven te zoeken en zien een kabinet dat slagvaardig maatregelen neemt.

Hierbij  informeren wij u over de huidige stand van zaken bij Brandsma Koffie. De basis voor ons beleid is en blijft de informatie vanuit het  kabinet en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM.

Wij blijven voor u klaar staan. Dit betekent dat wij volgens planning het onderhoud en de service aan uw machine willen en kunnen uitvoeren, met inachtneming van de gestelde maatregelen en natuurlijk in goed overleg met u. In de week voor een eventuele opening kunt u uw bestellingen aan ons doorgeven en voorziet onze technische dienst u graag van advies om uw machine weer op te starten. Het advies vindt u ook hier. 

Voor aanvullende vragen kunt u contact opnemen uw accountmanager of de afdelingen:

Binnendienst

0515-572561 optie 1

verkoop@brandsmakoffie.nl  

Technische dienst:

0515-572561 optie 2

servicedienst@brandsmakoffie.nl

Blijf ons ook volgen op de social media kanalen: Linkedin, Facebook en Instagram om volledig op de hoogte te blijven.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, wensen u heel veel sterkte en gezondheid in deze zeer lastige tijd en spreken u graag!

 

Gepubliceerd: woensdag 1 april 2020