Thee

Pure Leaf Tea

 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Pure Leaf® thee worden de beste blaadjes van verschillende plantages van overal ter wereld geselecteerd. Daarna word er zo weinig mogelijk mee gedaan, zodat de authentieke essence van de thee kan schitteren. De delicate theebladeren worden gewoon geplukt, gerold, gedroogd en vermengd. De excellente melanges van lange theeblaadjes en uitzonderlijke ingrediënten zorgen voor een authentieke, aromatische en heerlijke thee-ervaring.

        

         

Geplukt
Al onze thee is afkomstig van plantages met het Rainforest Alliance certificaat. Onze telers gebruiken hun kennis om de blaadjes op het toppunt van hun versheid te plukken. 

Gerold
Het blad wordt zachtjes gerold met traditionele roltafels. Deze imiteren het rollen met de hand waardoor het blad zelf niet beschadigd wordt. Zo blijven de natuurlijke kenmerken bewaard voor een complexe smaak, aroma en gevoel in de mond. 

Gedroogd
De blaadjes worden zachtjes gedroogd zodat hun delicate aroma bewaard blijft. We gebruiken enkel warme lucht en drogen zo kort mogelijk zodat de smaak optimaal blijft. Het blad wordt gecombineerd met fruit en kruiden om nieuwe samen te creëren of wordt afzondelijk geserveerd om de natuurlijk essentie volledig tot zijn recht te laten komen.  

Pure Leaf - zakjes

   

    

Pure Leaf - losse thee