Waar ben je naar op zoek?

Voor elke situatie een passende koffiemachine

Of u nu op zoek bent naar goede koffie voor uw horecazaak, kantoor of thuis. Een hoogwaardige koffiemachine is de basis voor een kop koffie van hoge kwaliteit. Van traditionele koffiemachines tot vol automatische koffiemachines, van een slim en compacte machine tot een luxe Italiaans design. Wij bieden voor iedere situatie een passende koffiemachine, waarbij smaak en kwaliteit voorop staan. Onze qualitymanagers zorgen ervoor dat uw koffiemachine perfect is afgesteld, zodat u uw gasten kunt voorzien van een heerlijke kop koffie met een perfecte smaakbeleving.

Zodra onze koffie en koffie apparatuur samenkomen ontstaat de perfecte kop koffie.

Hoogwaardige koffiemachines

Koffie machines zijn beschikbaar in alle soorten en maten waarbij naast ingrediëntenkeuze met name een goed afgestelde koffiemaling én de juiste druk en temperatuur van het water van belang zijn bij de bereiding van een lekkere kop koffie. Machines van hoge kwaliteit vormen de basis voor koffie van hoge kwaliteit.

Bekijk machines

1. In de horeca

Voor goede koffie komen gasten graag terug. De gastvrijheid binnen horeca, gecombineerd met een perfecte kop koffie of thee maken het verschil. Kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met de machine garanderen u steeds perfecte koffie, zodat zelfs de grootste fijnproever onder de indruk is.

Lees meer

2. Op het werk

Elk bedrijf en iedere bedrijfslocatie is uniek en daarmee de koffiebehoeften ook. Kies daarom voor een koffiemachine voor zakelijk gebruik die is afgestemd op uw wensen en behoeften. Brandsma Koffie levert kwalitatieve koffiemachines voor zakelijk gebruik. Wij bieden een breed scala aan zakelijke koffiemachines die passen bij ieder bedrijf uit alle sectoren.

Lees meer

3. Voor thuis

Werk je veel vanuit huis? Of wil je ook thuis kunnen genieten van écht lekkere koffie? Dan mag een koffiemachine met verse bonen niet ontbreken. Met ons thuiswerkpakket ben je direct klaar om tijdens je werk of thuis te genieten van heerlijke koffie.

Bekijk machines