.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?

Koffie- en theespecialist

Begonnen als kruidenier, uitgegroeid tot koffie- en theespecialist. Dat is Brandsma Koffie! Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma Koffie horeca, bedrijven en particulieren van kwaliteitskoffie, thee, allerhande bijproducten en diverse soorten apparatuur. Met onze jarenlange passie en kennis bieden we u met onze producten net dat vleugje extra qua smaak, presentatie, beleving en service. In 1893 begonnen als kruidenier in het centrum van Bolsward en uitgegroeid tot een landelijk werkende koffie- en theespecialist. Onder leiding van directeur Menno Brandsma, de vierde generatie van het familiebedrijf, werd de focus de afgelopen twee decennia ook verlegd naar de verkoop en service van de bijbehorende apparatuur aan horeca en grootverbruikers.

Centraal staan de koffieconcepten, koffiebeleving, innovatie en duurzaamheid

1893-2022

  • Familiebedrijf
  • 4e generatie
  • Al sinds 1893
  • Koffie- en theespecialist

Brandsma Koffie

Brandsma Koffie is al ruim 40 jaar exclusieve en trotse partner van Pelican Rouge koffie. Daarnaast vertegenwoordigen wij onze eigen koffiemerk IJZERSTERK en ons Friese koffiemerk Ús Kofje.

 

Lees meer

Daarnaast is er de dochteronderneming TopBrewer, met een locatie aan de Zuidas te Amsterdam. TopBrewer staat voor luxe gestileerde koffiemachines, die volledig opgaan in het interieur. Middels een App op je mobiel of tablet kun je overal jouw favoriete kop (bonen)koffie, cappuccino, koud(bruisend) water, etc. samenstellen. Tot de klantenkring behoren dan de corporates maar ook hotels en trendy grandcafes kiezen of hebben voor TopBrewer gekozen.

Voor het serveren van een perfecte kop koffie of espresso, bent u bij Brandsma Koffie dus aan het juiste adres. 

Voor het serveren van een perfecte kop koffie of espresso, bent u bij Brandsma dus aan het juiste adres.  Maar ook voor training of service kunt u bij Brandsma Koffie terecht. Naast haar eigen barista’s  heeft Brandsma Koffie ook een zelfstandige en landelijke opererende servicedienst die plaatst, onderhoud uitvoert en storingen oplost op de diverse apparatuur. Onze monteurs kennen de techniek van de apparatuur tot in de kleinste detail. Wij leveren, servicen en onderhouden de koffieapparatuur van onder andere Melitta (tevens servicepartner), VBM, Iberital, Bravilor en Animo.