Waar ben je naar op zoek?

Exclusieve thee voor de horeca

Naast koffie bieden we verrassende theeconcepten voor de horeca. We werken met kwalitatieve theemerken als Bradley’s, Lipton, Pukka en Mr. Jones.

Bradley’s thee

Bradley’s is hét duurzame en innovatieve theeconcept dat staat voor een eerlijke theewereld. De thee is Fairtrade gecertificeerd en wordt in Sri Lanka verwerkt tot eindproduct om de lokale economie te ondersteunen.

Bradley’s Piraminis

Bradley’s Piraminis is het premium theeconcept dat garant staat voor kwaliteit en beleving. De kwaliteitsthee is exclusief voor de horeca, waardoor het zich onderscheidt van thuisconsumptie. Elke range heeft zijn eigen aantrekkelijk vormgegeven verpakking dat zorgt voor een unieke presentatie. De herkenbare nummers staan elk voor een specifieke smaak.

 

Lipton thee

Lipton thee is een wereldwijd bekend theemerk dat bekend staat om zijn diverse smaken en hoge kwaliteit. De thee wordt duurzaam geteeld op Rainforest Alliance gecertificeerde theeplantages.

Lipton Feel Good en Exclusive Selection

We bieden twee Lipton lijnen aan voor de horeca: De Feel Good Selection en de Exclusive Selection. De Feel Good thee bevat 12 verschillende smaken zwarte, groene en kruidentheeën. Het assortiment van Lipton Exclusive Selection tea bevat een uitgebreide keuze aan smaken, variërend van zwarte en groene thee, tot fruit- en planteninfusies.

Pukka Thee

Pukka thee is biologisch en vol met het allerbeste dat de natuur te bieden heeft. De kruidenthee is ontstaan vanuit het perspectief om te inspireren voor een bewuster leven. Een mooie thee voor de horecaondernemer die kiest voor 100% biologische producten.

Mr. Jones

Mr. Jones is ontstaan vanuit de gedachte dat thee nog lekkerder is, wanneer het naast een uitstekende smaak, tevens tot stand is gekomen op een verantwoorde wijze. Echt lekkere thee met aandacht voor mens en milieu is voor Mr. Jones dan ook het uitgangspunt.

Het assortiment van Mr. Jones, bestaat uit een breed scala aan smaken, variërend van verfijnde klassiekers tot gedurfde nieuwe melanges. Lekkere en gezonde thee met enkel natuurlijke ingrediënten. Biologisch en Fairtrade.