.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?

Kwaliteitsthee

Brandsma Koffie biedt naast koffie ook diverse thee concepten, zowel voor de horeca en op het werk. Hieronder vindt u onze merken en concepten op een rij.

Lipton

Brandsma Koffie levert twee lijnen van Lipton. De Exclusive lijn is met name geschikt voor hotels, cafés en restaurants. De Feel Good Selection past thuis in ieder bedrijf.

Lees meer

Mr. Jones

Ook voor de horeca is er Mr. Jones thee. Mr. Jones is ontstaan vanuit de gedachte dat een product pas echt ’goed‘ is wanneer het biologisch geteeld en gecertificeerdt, naast hoogwaardige producteigen-schappen, tot stand is gekomen op verantwoorde wijze. Het is zowel in enveloppen en los te verkrijgen.

Lees meer

Pure Leaf

Bij Pure Leaf® thee worden de beste blaadjes van verschillende plantages van overal ter wereld geselecteerd. Daarna word er zo weinig mogelijk mee gedaan, zodat de authentieke essence van de thee kan schitteren. De delicate theebladeren worden gewoon geplukt, gerold, gedroogd en vermengd. Zeer geschikt voor de horeca en zowel in enveloppen en losse thee te verkrijgen.

Lees meer

Pukka thee

Pukka thee is biologisch en vol met het allerbeste dat de natuur te bieden heeft. De kruidenthee is ontstaan vanuit het perspectief om te inspireren voor een bewuster leven. Zeer geschikt voor horeca organisaties met ook deze visie.

 

Lees meer

Thee voor thuis

Ook voor thuis hebben we verschillende mogelijkheden. De thee is los per pak te bestellen maar er zijn ook voordelige (thuiswerk) pakketten.