Waar ben je naar op zoek?

De ervaringen van onze klanten

Goede koffie is onmisbaar in uw horecabedrijf, kantoor of speciaalzaak. Bied uw klanten, werknemers en u zelf de beste kwaliteitskoffie die smaakt naar meer. Brandsma Koffie biedt advies op maat en heeft altijd een passende oplossing. Deze klantcases zijn een greep uit ons klantenbestand. Met veel tevredenheid laten deze bedrijven zien hoe zij hun koffievoorzieningen samen met Brandsma Koffie geregeld hebben. 

Stadscafé het Veerhuys

Met ruime ervaring in de horeca kwam op 24 maart 2018 voor Remco Wierema en Dirk Brouwer ‘een jongensdroom’ uit. De heren werden de nieuwe uitbaters van het voormalige Posthoorn. Stadscafe het Veerhuys was een feit! Remco Wierema: ‘’We wilden Bolsward dat hippe stadscafé bieden. Net even wat anders. De keuze om koffie IJzersterk te serveren was dan ook snel gemaakt. De destijds nieuwe melange paste precies bij ons idee. In de afgelopen 3 jaar hebben we een IJzersterk team om ons heen gebouwd. De samenwerking met Brandsma Koffie is er een met korte lijnen en goede service. In onze keuken hangt een bord met Team Sterk, erg passend bij de koffie, ons team en het partnership.”
Remco Wierema, uitbater

sc Heerenveen

’’De beste koffie van de Eredivisie? In Heerenveen, absoluut.” Deze conclusie is gemaakt door presentator Arno Vermeulen en voetbalcommentatoren Jan Roelfs en Jeroen Elshoff. Martin Koopman, Commercieel Manager bij sc Heerenveen, kan dit beamen. “Men is zeer tevreden over de koffie in het stadion. Per locatie is gekozen voor de meest geschikte machines in combinatie met de juiste koffie. Snelheid in zetten en kwaliteit van de koffie voor de supporters op de tribunes en ambacht en aandacht in de businessclub. Sinds jaren is er een partnership met veel waarde gecreëerd.”

Martin Koopman, Commercieel Manager

Bourguignon Lease

“Wij doen al jaren graag zaken met Brandsma Koffie. Uiteraard omdat hun koffie gewoon lekker is, we drinken dagelijks een heerlijke kop koffie. Ook in geval van een probleem  staan ze direct op de stoep om het te verhelpen. Daarnaast zijn ze klantgericht. Ze doen er alles aan om kwaliteit en goede service te leveren. Ze gaan voor een duurzame relatie. Dat past bij ons.”

Gerard van Lent, directeur

Restaurant de Brekken in Lemmer

”Sinds ruim 1 jaar is er een samenwerking met Brandsma Koffie. Wij hebben na een proefsessie in de showroom in Bolsward gekozen voor de Friese Ús Kofje. Een koffie die past bij ons bedrijf: smaakvol, een sterk karakter maar daarentegen ook zeer toegankelijk. Naast de koffie heeft Brandsma Koffie ook de apparatuur in ons bedrijf verzorgd. De samenwerking verloopt sinds de start prima en goed alhoewel samenwerken op dit moment minder van toepassing is. We hopen snel op betere tijden.”

Albert Hessels, eigenaar 

KNKB

“Brandsma Koffie heeft net als de KNKB een lange historie. Als echte Friese Kaatsbond zijn wij blij met een partner als Brandsma Koffie. Door de heerlijke bonenkoffie, de korte lijnen en de perfecte service voelen wij ons verbonden met (de mensen van) Brandsma Koffie. Naast deze positieve aspecten is dit mooie familiebedrijf ook nog eens oer-Fries net als de sport kaatsen.”

Rianne Bosma-Tanghe, commercieel manager

De Boer & Egberts advocaten

“Een paar jaar geleden zijn wij overgestapt naar Brandsma Koffie. De samenwerking met Brandsma Koffie staat als een huis. Niet alleen is heel goed naar ons geluisterd tijdens het offerte traject, maar ook na aanschaf blijft de samenwerking meer dan goed. De inzet van Brandsma Koffie leidt ertoe dat mijn collega’s en ik regelmatig complimenten krijgen over de heerlijke koffie die wij serveren. Een compliment is natuurlijk altijd fijn, maar gezien de aard van ons werk is dit ook een welkom en nuttig aspect.”

Stefan Veenstra, partner