Nieuws

Proef de toekomst op de horecava

Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche.

Laat je inspireren om de gast van morgen nog beter te bedienen en speel in op de nieuwste trends.

4 dagen lang staat RAI Amsterdam bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. Neem deel aan workshops, kennis- en inspiratiesessies en beleef de toekomst! De Horecava is van maandag 13 januari 2020 t/m donderdag 16 januari. De beursvloer is dagelijks open van 10.00 - 18.00 uur.

4 redenen om te komen! 

Join the taste! U vindt ons op de stand van onze partner Pelican Rouge. Pelican Rouge staat garant voor de perfecte service en kwaliteit. Onze collega's verwelkomen u graag op standnummer 12.400

IJZERSTERK.  Bij koffie draait het niet alleen om smaak, maar ook om ambacht, herkomst, kwaliteit, eerlijke handel en duurzaamheid. Een verhaal dat IJZERSTERK graag deelt met iedere koffiedrinker. Op de site en instagram een sfeerimpressie van dit merk. IJZERSTERK koffie proeven? We zien u graag op standnummer  11.320. (in de stand van Kolibrie HRM voor Horeca).

US KOFJEÚs Kofje is een ode aan Friesland en de Friezen. Een tikkeltje eigenzinnig, maar o zo puur en toegankelijk. De smaak van Us Kofje is gebaseerd op het Fryske karakter. Er zijn twee melanges Ús Kofje op de markt gebracht; Koffie 2018 en Espresso 1893. Meer weten? Op de horecava vindt u meer van Us Kofje op de stand van Sonnema: 11.343.

TopBrewer! Een innovatief koffieconcept voor een wow-factor op kantoor. Meer weten? Bezoek dan het innovatieplein. 

Op de site van de horecava vind u praktische informatie en via de app van de horecava heeft u alle beursinformatie altijd bij de hand. Wilt u meer informatie en/of advies over uw koffievoorziening? Bezoek ons op de beurs op stand 12.400. Wij geven u graag een op maat advies. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de beurs te bezoeken dan kunt u ons bereiken via 0515 572561 of via verkoop@brandsmakoffie.nl

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020