Nieuws

Voorzorgsmaatregelen COVID-19

Geachte relatie,

 Wij krijgen om begrijpelijke redenen vragen over de uitbraak van het Coronavirus in relatie tot onder andere de leveringen.

Hierbij informeren wij u  over de stand van zaken. Wij proberen daarbij zo goed mogelijk een balans te vinden tussen grote zorgvuldigheid in handelen enerzijds en gezond verstand en het bewaren van rust anderzijds.

 De omvang van het Coronavirus in Nederland neemt steeds verder toe en net als veel andere organisaties nemen wij vanaf heden (voorzorgs)maatregelen.

 De basis voor ons beleid is de informatie vanuit het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM.

 Om besmetting te voorkomen zal er een beroep worden gedaan op ieders flexibiliteit. Wij willen u vragen om hierin mee te werken om ook de continuïteit van de organisatie veilig te stellen.

Onze accountmanagers voor de horeca stoppen per direct, tot nader order, met het bezoeken van klanten. Uiteraard zijn ze telefonisch bereikbaar.  Onze accountmanagers voor de Office nemen contact met u op betreffende ingeplande afspraken. Ook zij zijn telefonisch bereikbaar.

 Bezorging office en bedrijven anders dan horeca:

Vooralsnog verwachten we geen problemen met het uitleveren van uw bestelling, tenzij bij verdere escalatie van het Coronavirus de landelijke autoriteiten over gaan op verdergaande maatregelen. Wel hebben wij besloten om de leveringen per DHL te versturen. Mocht u deze al op via DHL ontvangen, dan verandert er niets in het aanleveren.

 Binnendienst:

Onze binnendienst is bezet, weliswaar in zeer beperkte mate. Hierdoor kan het gebeuren dat wij telefonisch iets minder goed bereikbaar zijn. Voor vragen rondom uw levering kunt u, ook nu, hier terecht. Uiteraard hopen wij dat de gevolgen in Nederland en voor uw bedrijf beperkt zullen blijven.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met uw accountmanager, onze binnendienst of via verkoop@brandsmakoffie.nl

Wij hebben nog een aantal tips op een rij gezet voor het onderhoud en gebruik van uw koffiemachine in de komende periode. U vindt ze hier.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wensen u namens Brandsma Koffie veel sterkte toe.

 

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020