Familiebedrijf sinds 1893 Koffie Thee Apparatuur Service Horeca Werk Thuis
Waar ben je naar op zoek?

Wij onderhouden uw machine

Bij storingen of andere problemen met uw koffiemachine lost de Brandsma Servicedienst dit 365 dagen per jaar snel en professioneel voor u op. De Brandsma Servicedienst handelt vakkundig en de monteurs kennen de techniek van uw koffiemachine tot in de kleinste details. Het goed onderhouden van de koffiemachines is belangrijk voor de kwaliteit van het eindproduct. Met een servicecontract zal de servicedienst van Brandsma Koffie uw koffiemachine, plus eventuele overige apparatuur, jaarlijks voorzien van onderhoud. Hierbij wordt het Brita waterfilter vervangen, wordt de machine grondig nagekeken en goed afgesteld, worden de onderdelen gesmeerd en indien nodig (preventief) vervangen.

Wist u dat onze monteurs zorgen voor een perfect afgestelde machine zodat u en uw gasten altijd kunt vertrouwen op overheerlijke koffie?

Onze mogelijkheden

Bij Brandsma Koffie kunt u kiezen uit 2 servicecontracten. Het All-in contract is volledige ontzorging naast het preventieve onderhoud. Het basis contract bestaat uit preventief onderhoud, het arbeidsloon en de voorrijkosten. Voor beide contracten geldt dat de technische telefonische support van maandag – zondag van 08.30 – 17.00 uur voor u klaar staat. Wilt u weten welk contract het beste bij uw machine past? Wij informeren u hier graag over.

1. All-in service

Bij een All-in service- en onderhoudscontract – maximaal 5 jaar op nieuwe machines –  wordt er door Brandsma Koffie preventief onderhoud aan uw koffiemachine uitgevoerd en helpt onze servicedienst u op werkdagen bij storingen en andere problemen met uw apparatuur. Er worden geen voorrijkosten, arbeidsloon en kosten voor onderdelen in rekening worden gebracht (m.u.v. het Brita waterfilter). Een storing in het weekend? Ook dan staan we voor u klaar!*

Aanvragen

2. Basis service

Bij een Basis service- en onderhoudscontract – maximaal 8 jaar op nieuwe machines -wordt er door Brandsma Koffie preventief onderhoud aan uw apparatuur uitgevoerd en zorgen wij ervoor dat u geholpen wordt bij storingen of andere problemen met uw koffiemachine. U betaalt bij dit contract geen voorrijkosten en arbeidsloon. Wel zullen de gebruikte onderdelen , m.u.v. klein materiaal, in rekening worden gebracht die tijdens het preventief onderhoud of bij een storing moeten worden vervangen. Een storing in het weekend? Ook dan staan we voor u klaar!*

Aanvragen

Geen contract?

Geen contract en een storing? Ook dan staan we voor u klaar! Wanneer u geen contract wenst kunnen wij u vanzelfsprekend ook helpen.** Wij brengen dan de voorrijkosten, uurloon en de gebruikte onderdelen in rekening. Een storing in het weekend? Ook dan zijn we beschikbaar.*

Gediplomeerde monteurs

Wist u dat al onze monteurs in het bezit zijn van een SCA Intermediate Barista diploma? SCA vertegenwoordigt duizenden koffieprofessionals, van boer tot barista, over heel de wereld. Het is de verbindende kracht tussen de specialty coffee industrie en de professionals die hierin werken. Met dit diploma weten de monteurs volgens de parameters van de SCA te werken. Ze zorgen voor een perfect afgestelde machine en randapparatuur en zorgen voor een constante kwaliteit van uw koffie.

Heeft u een storing met uw koffiemachine? 

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0515-572561 (optie 2) of meldt uw storing via servicedienst@brandsmakoffie.nl. Wij zorgen ervoor dat de storing snel en vakkundig verholpen wordt!

*Voor weekenddienst geldt een aangepast weekendforfait.

**Dit is afhankelijk van de machine, neem contact op voor meer informatie.

#brandsmakoffie

Volg ons op Instagram