Waar ben je naar op zoek?
21-05-2021

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier!

De rijke historie van ons familiebedrijf is vrijdag 21 mei bekroond met het predicaat Hofleverancier. We zijn trots op deze Koninklijke onderscheiding!

Na een zorgvuldige procedure heeft zijne Majesteit de Koning besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ toe te kennen aan Brandsma Koffie. Op vrijdag 21 mei is het predicaat officieel uitgereikt door burgemeester Jannewietske de Vries en commissaris van de Koning Arno Brok.

De smaak te pakken
Brandsma Koffie is in 1893 gestart als kruidenier in het centrum van Bolsward en uitgegroeid tot een landelijke koffie- en theespecialist. We staan voor koffieconcepten, koffiebeleving, persoonlijke service, innovatie en duurzaamheid. Onder de enthousiaste leiding van de vierde generatie leveren we koffie, thee, apparatuur en service voor de horeca en het bedrijfsleven. Dit doen we met drie verschillende koffiemerken: Pelican Rouge (partner van Brandsma Koffie), ons eigen direct trade merk: IJzersterk (speciality coffee) en ons eigen Friese merk: Ús Kofje.

Met deze ervaring zetten we naar de toekomst toe vooral in op duurzame en innovatieve oplossingen. Passend in deze tijd zijn de nieuwste koffiemachines geheel contactloos en hygiënisch te bedienen en te beheren via app-control. Middels ons zusterbedrijf TopBrewer BV importeren wij ingenieuze koffiesystemen. De TopBrewer is te bedienen via de TopBrewer app, waarbij je je koffie gepersonaliseerd samenstelt. Hiermee onderscheiden we ons van de concurrentie. Bedrijven zoals: Netflix, Microsoft, Nike en Rituals maken onder andere gebruik van dit koffieconcept.

Kroon op ons 128-jarig bestaan
Het Koninklijk Wapen met de tekst ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ wordt toegekend aan bedrijven die minimaal honderd jaar bestaan en een belangrijke plaats innemen in de regio. De bestuurders van het bedrijf en de onderneming zelf moeten van onbesproken gedrag zijn. Ook moet de ontstaansgeschiedenis zorgvuldig worden onderbouwd. Landelijk zijn er maar zo’n 400 Hofleveranciers, dat maakt het extra bijzonder.

Nieuws