Waar ben je naar op zoek?

Vind de koffiemachine die past bij uw bedrijf

Elk bedrijf en iedere bedrijfslocatie is uniek en daarmee de koffiebehoeften ook. Kies daarom voor een koffiemachine voor zakelijk gebruik die is afgestemd op uw wensen en behoeften. Brandsma Koffie levert kwalitatieve koffiemachines voor bedrijven uit diverse sectoren.

Onze koffievoorzieningen

Wij streven naar de meest passende koffiemachine voor uw bedrijf. Duurzaam, elegant en gericht op uw wensen. Wij presenteren de beste koffieoplossing voor in uw bedrijfskantine of ontvangstruimte. Natuurlijk zorgen we voor een perfecte afstelling van onze professionele koffiemachines tot de perfecte smaakbeleving. Zo garanderen wij dat onze koffiemelanges altijd volledig tot hun recht komen.

Bekijk machines

Hulp bij uw keuze

Aan welke eisen moet een koffiemachine voor zakelijk gebruik allemaal voldoen? Wat is voor uw onderneming belangrijk? Moet uw machine op bepaalde momenten veel koppen koffie kunnen zetten? Wilt u juist veel koffievariaties kunnen bieden of zoekt u een machine die dit allebei kan? Met onze keuzehulp helpen we u antwoorden te geven op deze vragen, om vervolgens samen met u te kijken naar een koffiemachine die past bij uw bedrijf.

Start keuzehulp

Koffiemachine kopen of leasen?

Iedere case is anders. Zo kiest het ene bedrijf om de koffiemachine te kopen waar het andere bedrijf de machine liever least. We adviseren u graag over deze verschillende mogelijkheden en kijken samen naar een passende koffieoplossing voor uw bedrijf.

Vraag informatie aan

Koffiemachine uitproberen?

Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat iedereen een mening heeft over de koffie binnen uw bedrijf. Daarom kunt u bij ons geheel vrijblijvend een koffiemachine uitproberen. We plaatsen de koffiemachine zodat u deze kunt testen en ook de koffie aan de medewerkers en klanten kunt laten proeven. Wilt u een proefplaatsing? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Vraag proefplaatsing aan