Waar ben je naar op zoek?

Hét touchfree koffieconcept voor de werkomgeving

TopBrewer is het centrale middelpunt voor een dynamische werkomgeving en sociale interactie. Met haar minimalistische design past het elegante TopBrewer koffieconcept in elke gewenste kantoorsetting. De traditionele werkplek en de manier van werken is aan het veranderen. De kantoren optimaliseren hun bestaande werkplekconcept in Covid-proof werkplekken. Flexibiliteit van het kantoor, en ook de medewerkers is hierbij een must. Voor hen geldt dat de behoefte aan sociale interactie groot is. Koffie is daarbij een essentieel onderdeel. TopBrewer fungeert als het centrale middelpunt in de kantoren.

Innovatief under-the-counter concept

TopBrewer heeft de traditionele bean-to-cup koffiemachine omgetoverd tot een innovatief under-the-counter concept. Met haar stijlvolle kraan en app-gecontroleerde techniek bieden wij een unieke touchfree koffiebeleving die je niet snel vergeet. Bij de start van de dag vul je eenvoudig de koffiebonen en de verse melk bij. Daarna is de TopBrewer gebruiksklaar in slechts 45 seconden. TopBrewer is hét touchfree koffieconcept voor werkomgevingen.

TopBrewer App

Met de TopBrewer App op ieders eigen telefoon stelt men zelf via de App zijn favoriete koffie samen, zonder een scherm of knoppen op de koffiemachine aan te raken. Met TopBrewerVoice kunnen gebruikers ook via Siri de TopBrewer koffiemachine bedienen. Een innovatieve, veilige én persoonlijke manier om jouw TopBrewer koffie te zetten.

“Hey Siri, make my coffee please”

TopBrewer totaalconcept

TopBrewer biedt een totaalconcept voor koffie op kantoor. De koffiemachine, de koffiebonen uit eigen branderij en de TopBrewer service. Het koffiesysteem is uit te breiden met een geïntegreerd gekoeld plat- en bruiswater, een dubbel-melksysteem en/ of een geïntegreerd betaalsysteem voor ‘koffie to go’. Liever het waterpunt als separate tap? Dat kan met TopWater. Dit systeem is qua look en feel hetzelfde als de TopBrewer en levert gefilterd, gekoeld plat- en bruis water.

Meer weten?

TopBrewer koffiebonen

Onze koffiebonen worden met het TopBrewer Impact Trade concept verkregen. Doordat zowel de productie en het brandproces in eigen beheer is, waarborgen we de kwaliteit, en kunnen we bovenal direct weer investeren bij onze eigen koffieboeren, hun plantages en leefomgeving. Dit noemen wij TopBrewer Impact Trade.

Lees meer

TopBrewer Service

Het Service team is onderdeel van Brandsma Koffie BV en bestaat uit de TopBrewer Service Engineers en Barista’s. Het service team bezoekt onze klanten pro-actief. Hiermee zorgen we ervoor dat de TopBrewer koffiemachine up to date blijft en de smaak van de koffie optimaal is! Daarbij maken de TopBrewer engineers gebruik van TopBrewers CoffeeCloud, het realtime datamanagement systeem dat inzichten geeft bij storingen en serviceverzoeken.

Meer weten over de service?

Advies voor aanschaf onder het genot van een kop koffie

Wij bieden verschillende aanschaf opties: directe aankoop, en ook lease (huur of koop). We drinken graag een kop koffie met u om de wensen door te spreken en de eventuele vragen nader toe te lichten.