Familiebedrijf sinds 1893 Koffie Thee Apparatuur Service Horeca Werk Thuis
Waar ben je naar op zoek?

Over Brandsma Koffie:

Begonnen als kruidenier en uitgegroeid tot een landelijk opererende koffie- en theespecialist. Dat is Brandsma Koffie! Brandsma koffie heeft een rijk verleden en inmiddels staat de vierde generatie Brandsma aan het roer. Sinds 1893 is Brandsma Koffie zich gaan specialiseren in kwaliteitskoffie en thee en heeft zij door de eeuw heen een ijzersterke reputatie opgebouwd. Brandsma Koffie is exclusieve leverancier van Pelican Rouge koffie in de noordelijke helft van Nederland en voert daarnaast de eigen merken Ús Kofje en IJzersterk.

Naast koffie en thee, is de nadruk steeds meer komen te liggen op de levering van apparatuur aan horeca en bedrijven. Brandsma koffie beschikt dan ook over een eigen landelijk opererende technische dienst voor installatie, service en onderhoud. Met ons zusterbedrijf TopBrewer Nederland bedienen we o.a. klanten als Rituals, Schiphol, Microsoft en Nike. Hiermee heeft Brandsma Koffie een sterke positie in de markt. Dit wordt gevoed vanuit een sterk team binnen. Door goed samen te werken in een prettige sfeer komen we tot het beste resultaat.

Onze vacatures:

Vacature: financieel medewerker

Ben jij degene die blij wordt van overzicht creëren? En werk je graag nauwkeurig, efficiënt en ook klantgericht? Wil jij samen met een team zorgen dat alles goed loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie

Vacature: verkoopondersteunende receptionist

Ben jij degene die blij wordt van snel schakelen, relaties gastvrij ontvangt en te woord staat? En werk je graag pro-actief, zorgvuldig en klantgericht? Wil jij samen met een team zorgen dat alles goed loopt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie

Wil je meer weten?

Voor vragen met betrekking tot de functie kun je contact opnemen met Bart Boogaard op telefoonnummer 06-13540037.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature(s) wordt niet op prijs gesteld

#brandsmakoffie

Volg ons op Instagram