Waar ben je naar op zoek?

Kwaliteitskoffie, thee en apparatuur voor thuis

Bij Brandsma Koffie kunt u een keuze maken uit verschillende koffie- en theemelanges. Naast de koffiebonen en de diverse soorten thee bieden we ook capsules. Liever een compleet pakket inclusief machine? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Onze voordelen

  • Gratis bezorging vanaf 50 euro
  • Op werkdagen vóór 13:00 uur besteld is binnen
    1 à 2 werkdagen bezorgd- afhankelijk van drukte bij de bezorgdienst(DHL)-.
  • Eenvoudig online bestellen
  • Geniet thuis van onze koffie en thee
  • Alle betalingen worden veilig en vertrouwd verwerkt  via Mollie

Onze koffiecollectie

We hebben een brede collectie koffieconcepten. Naast onze Pelican Rouge concepten bieden wij ook het specialty koffie concept IJzersterk en de eigenzinnige Friese Ús Kofje aan in onze webshop.

Bekijk onze koffiesoorten

Onze thee voor thuis

Wij hebben diverse theesoorten in onze webshop. U kunt ze per doosje bestellen maar ook zijn er voordelige actiepakketten.

Bekijk onze theesoorten

Thuis werken

Intussen zijn we gewend aan het werken vanuit huis, maar ook tijdens het thuiswerken willen we natuurlijk in huis kunnen genieten van goede koffie. Een thuiswerkpakket bestaande uit een koffiemachine en koffiebonen is daarom voor zowel nu als straks een goede investering voor smaakvolle koffie in huis. Welke koffiemachine u voor thuis kiest hangt af van uw wensen en het budget. Brandsma Koffie heeft een selectie van machines in de webshop staan.

Vraag informatie aan

Barista Tools

In onze webshop vindt u ook Barista tools die u ondersteunen om lekkere verse koffiesoorten te bereiden. Alle Barista tools die u nodig hebt bij uw espressomachine  vindt u bij ons in de shop. RVS melkkannen, slow coffee makers, uitkloplades & aanvullende tools voor uw machine thuis.

Wordt een echte barista

Reiniging

De reiniging is erg van belang voor het behoud van uw machine. Daarnaast zorgt een periodieke reiniging voor een constante kwaliteit en smaak van uw koffie. Bent u op zoek naar reinigingsproducten? Wij bieden diverse producten aan in onze webshop.

Bekijk reinigingsproducten