.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?

De specialist voor de horeca

Goede koffie betekent kwaliteit. Gasten hechten waarde aan kwaliteit en komen terug op plekken waar ze een goede kop koffie kunnen drinken. Met onze koffiemerken voor de horeca serveer je koffie van hoge kwaliteit. Een goede kop koffie smaakt naar meer, waardoor gasten sneller een tweede kop bestellen.

Verstand van koffie

Onze merken

Het koffieassortiment van Brandsma Koffie bestaat uit vier verschillende koffiemerken. Bonen van brandsma, IJzersterk, Ús Kofje en Pelican Rouge. Alle koffiemelanges zijn met precisie samengesteld. We selecteren de beste koffiebonen uit de mooiste koffiestreken. Hierdoor bieden wij een breed scala aan smaakbelevingen.

Voor elke situatie

De juiste machine

Service

Bij storingen of andere problemen met de koffiemachine lost onze servicedienst dit voor jou op. De monteurs handelen vakkundig en kennen de techniek van de koffiemachines tot in de kleinste details. Het goed onderhouden van de koffiemachines is belangrijk voor de kwaliteit van de koffie.

Baristatraining op ieder niveau

Wij bieden verschillende barista trainingen met aandacht voor kwaliteitskoffie die traditioneel handmatig wordt bereid. Of je nu beginner bent of al meerdere jaren ervaren hebt. Tijdens onze trainingen leert onze barista je op de espresso apparatuur de fijne kneepjes van het vak.

Stadscafé het Veerhuys

Met ruime ervaring in de horeca kwam op 24 maart 2018 voor Remco Wierema en Dirk Brouwer ‘een jongensdroom’ uit. De heren werden de nieuwe uitbaters van het voormalige Posthoorn. Stadscafe het Veerhuys was een feit!

Remco Wierema: ‘’We wilden Bolsward dat hippe stadscafé bieden. Net even wat anders. De keuze om koffie IJzersterk te serveren was dan ook snel gemaakt. De destijds nieuwe melange paste precies bij ons idee. In de afgelopen 3 jaar hebben we een IJzersterk team om ons heen gebouwd. De samenwerking met Brandsma Koffie is er een met korte lijnen en goede service. In onze keuken hangt een bord met Team Sterk, erg passend bij de koffie, ons team en het partnership.” Remco Wierema, uitbater

Samenwerkingen waar we trots op zijn