Waar ben je naar op zoek?

Bonen van brandsma
Zo krachtig als onze koffie is, zo krachtig is de letter b. Met deze letter komt alles samen waar bonen van brandsma voor staat. Het is een merk van Brandsma Koffie dat als trots familiebedrijf al vier generaties bevlogen is in koffie.

De b’s van Brandsma

1. De b van bonen
Zonder bonen geen koffie. De reis van de boon begint omstreeks het jaar 1100 in Ethiopië en gaat in de vijftiende eeuw verder via de Bosporus om uiteindelijk rond 1600 in Europa te belanden.

2. De b van Bolsward
De stad waar het in 1893 voor Brandsma Koffie begon. Bolsward is een stad met een rijke historie als Hanzestad, het is ook één van de Friese elfsteden én van oudsher een echte koffiestad.

3. De b van bekroond
Brandsma zet al meer dan 130 jaar zijn beste boontje voor, met vier generaties expertise in de koffie. Een prestatie van formaat, om trots op te zijn. Terecht bekroond met een koninklijk predicaat van bekwaamheid- en betrouwbaarheid.
4. De b van branden
De branding is een belangrijk proces. Bij de bonen van brandsma gebeurt dat op een ambachtelijke manier, volgens de slow roast methode. Hierbij worden de bonen op een lagere temperatuur gebrand, zodat de smaken langer de tijd krijgen om vrij te komen.

bonen van brandsma

Original blends

De bonen van brandsma, 4 Originals; Classic, Espresso, Lungo en Decaf. Het branden van de koffie wordt volgens de ‘slow roast’ methode gedaan. Een ambachtelijke bereiding waarbij de bonen op een lagere temperatuur worden gebrand, zodat de smaken langer de tijd krijgen om vrij te komen.

5. De b van blend
Bonen van brandsma heeft diverse blends van arabica en robusta koffiebonen uit verschillende werelddelen. Het uitgangspunt van een blend is een toegankelijk smaakprofiel te creëren, zodat iedereen kan genieten van een lekkere kop koffie.

6. De b van beleving
Koffie draait niet alleen om smaak, maar ook om beleving. Alle zintuigen worden geprikkeld. Een goede koffiemachine en mooi serviesgoed mag daarbij niet ontbreken.

7. De b van B2B
De bonen van brandsma zijn met zorg geselecteerd en gebrand om elk bedrijf van goede koffie te voorzien. Een koffiemoment waarbij het nuttige vaak ook met het aangename wordt gecombineerd.

8. De b van Brandsma
Brandsma Koffie, de koffieleverancier achter bonen van brandsma. Al meer dan 130 jaar een betrouwbare partner op het gebied van koffie, thee, apparatuur en service.

bonen van brandsma

Fairtrade blends

De bonen van brandsma, 4 Fairtrade koffies; Classic, Espresso, Lungo en Decaf. Een goede kop koffie zet je met de bonen van brandsma. Koffie met een toegankelijke smaakprofiel, geschikt voor elk moment op de (werk)dag.