.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?

Ons eigen label

Bij koffiebonen gaat het eigenlijk maar om een ding: smaak. Een lekkere kop koffie helpt je bij het begin van de dag en smaakt extra lekker na een goede maaltijd. Deze hybride Brandsma koffie is zowel geschikt voor een espresso, melkkoffies maar ook voor een heerlijke lungo.

Brandsma Koffie

Met een blend van Brazilië en Vietnam en tonen van chocolade en caramel zorgt deze koffie voor een heerlijke vol, romige body en een intens aroma.

Lees meer

Concept

Zoekt u een volledig concept? Of gebruikt u liever uw eigen servies? Bij dit concept is dat ook een optie. Wij denken graag met u mee!

Vraag informatie aan

Brandsma Koffie voor thuis

Brandsma Koffie thuis proeven? Bestel het dan in onze webshop. Het is verkrijgbaar in zakken van 500 gram. Naast de losse zakken hebben we ook een compleet thuiswerkpakket beschikbaar. Het pakket bestaat uit een machine: de Quick Mill 3035. Deze machine combineert een robuuste RVS body met de superkracht van het Quick Thermoblock. Met de geïntegreerde koffiemolen kun je als een echte Barista het maximale uit je koffie halen. Tijdelijk inclusief 3 kilo Brandsma Koffie gratis.