.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?

IJzersterk smaakt goed en doet goed
IJzersterk vertelt graag waar haar koffie vandaan komt en hoe het productieproces 
verloopt. Op deze wijze krijgt de koffie de aandacht die het verdient. En dat is op haar beurt goed voor de totale koffieketen

Waarom koffie IJzersterk?

Bij koffie draait het niet alleen om smaak, maar ook om ambacht, herkomst, kwaliteit, eerlijke handel en duurzaamheid. Een verhaal dat IJzersterk graag deelt met iedere koffiedrinker.

Specialty koffie

IJzersterk wordt geleverd aan koffiebars, restaurants, kantoren en hotels die graag consistente, hoogwaardige koffie serveren. Met meer dan 80 cupping punten mag IJzersterk zich specialty koffie noemen. Om een goede koffie te zetten, biedt IJzersterk meer dan koffiebonen.

IJzersterk blends

Espresso en Lungo

De blends van IJzersterk worden gebrand volgens de slow roast methode. Hierdoor wordt de koffie extra langzaam geroosterd, zodat de aroma’s en smaken meer tijd krijgen om vrij te komen.

This Side Up

Samen (IJzer)sterk
We werken voor IJzersterk samen met This Side Up. Een informele netwerkorganisatie verspreid over de hele waardeketen, verenigd met het gemeenschappelijke doel om kennis te delen en elkaars wereld te begrijpen.

Een korte keten
Samen met telers, exporteurs, branders, barista’s en koffieliefhebbers creëren ze synergieëen die de kwaliteit van onder andere IJzersterk Koffie handhaaft. Deze manier van werken zorgt voor de meest gelijkwaardige, lonende en duurzame ontwikkeling voor boeren en hun omgeving.