Waar ben je naar op zoek?
Koffie
Kwalitatieve koffie voor iedere (werk)plek. Goede koffie verbetert de sfeer op de werkvloer en verhoogt de tevreden medewerkers.
Machines
Voor iedere situatie een geschikte koffiemachine. Van espressomachines tot volautomatische machines.
Service
Wij plaatsen en onderhouden de koffiemachine. Onze routebezorgers komen periodiek langs om jouw werkplek te voorzien van koffie.

Onze merken en producten

Onze koffiemelanges zijn met precisie samengesteld. We selecteren de beste koffiebonen uit de mooiste koffiestreken. Hierdoor bieden wij een breed scala aan smaakbelevingen. Hoe kiezen wij onze bonen en hoe zit het proces in elkaar? U leest het hieronder.

Van koffiebes tot koffieboon

Koffie wordt gemaakt van de koffiebes van de koffieplant. De koffieplant is pas na 3 á 4 jaar volgroeid en produceert vervolgens pas koffiebessen. De koffiebes wordt met zorg geplukt en de bonen worden geselecteerd op kwaliteit, kleurverschil, formaat en eventuele imperfecties.

Roosteren en branden

Na het selecteren van de beste bonen wordt het brandprofiel opgesteld. Het brandprofiel is het verloop van temperatuur en tijd naar de perfecte branding. Met het juiste brandprofiel, het recept, worden de beste aroma’s en smaken uit de koffie gehaald. Het brandprofiel wordt op basis van de eigenschappen van de boon bepaald, en daarnaast de samenstelling van een blend en de zetmethode van de koffie, zoals espresso, slow coffee of een volautomaat.

Pelican Rouge

Met de koffie van Pelican Rouge biedt u de gasten en bezoekers een kop koffie die past bij de beleving van uw horecazaak. Met goede koffie komen gasten zeker terug. Om u te kunnen onderscheiden bieden wij top kwaliteit koffies in maar liefst drie verschillende collecties. Ook biedt Pelican Rouge verschillende collecties voor op de werkvloer. Goede koffie verbetert de sfeer op de werkvloer en verhoogt de tevreden medewerkers. Kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en duurzame koffie op de werkplek? Kies dan zelf uit één van de koffieconcepten van Pelican Rouge.

Lees meer

IJzersterk

Bij koffie draait het niet alleen om smaak, maar ook om ambacht, herkomst, kwaliteit, eerlijke handel en duurzaamheid. Een verhaal dat IJzersterk graag deelt met iedere koffiedrinker.

Lees meer
IJzersterk duurzaam

Ús Kofje

Ús Kofje onderscheidt zich omdat het met precisie wordt geroosterd. Apart en in kleine batches, Slow Roast en pas na het roosteren geblend. Het branden vindt plaats in een kleine ambachtelijke branderij met dus meer focus op het potentieel van de koffieboon, de smaak en de versheid. In deze branderij halen ze de beste aroma’s en smaken uit de koffie. Het brandprofiel wordt bepaald op basis van de eigenschappen van de boon, de samenstelling van een blend en de zetmethode van de koffie.

Lees meer

Overige merken

Eigen label Brandsma Koffie: Met een blend van Brazilië en Vietnam en tonen van chocolade en caramel zorgt deze koffie voor een heerlijke vol, romige body en een intens aroma.

Italian Roast: is een unieke optie die smaken biedt die veel verschillende soorten koffieliefhebbers tevreden zullen stellen. De Italian Roast van Brandsma Koffie is een eerbetoon aan die heerlijke espresso uit Italië.

Private label: uw eigen koffiemerk voor uw restaurant, hotel, of kantoor? Wij maken dit mogelijk voor u, met een totaal koffieconcept. Denk hierbij aan een eigen samengestelde kwaliteitskoffie, servies en bijproducten.

Meer weten?

Maak kennis met Brandsma Koffie

Wij houden van goede koffie en we kunnen u er alles over vertellen. Maar liever laten we onze koffies voor zich spreken. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers, zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende introductie.