Koffie

IJZERSTERK

Bij koffie draait het niet alleen om smaak, maar ook om ambacht, herkomst, kwaliteit, eerlijke handel en duurzaamheid. Een verhaal dat IJZERSTERK graag deelt met iedere koffiedrinker. IJZERSTERK wordt geleverd aan koffiebars, restaurants, kantoren en hotels die graag consistente, hoogwaardige koffie serveren. Om een goede koffie te zetten, biedt IJZERSTERK meer dan koffiebonen. Denk aan advies bij het kiezen van de juiste apparatuur, onderhoud, service en barista-trainingen.


 

De Espresso Blend 

De Espresso Blend bestaat uit Brazil Sítio São Geraldo, Nicaragua San Isidro en Indonesia Sumatra. Het smaakprofiel is vol, kruidig, met hinten van chocolade en heeft een frisse afdronk. Hierdoor komt de blend het beste tot zijn recht als espresso. Daarnaast is hij ook geschikt voor melkkoffies. 


De Lungo Blend

De Lungo Blend is een samenstelling van de Brazil Águas Paulistas en Nicaragua San Isidro. Deze blend is geschikt voor lungo's en is zoet van smaak met nuances van vanille en chocolade. 


 

Wilt u meer informatie over IJZERSTERK in uw zaak? Neem dan contact met ons op via telefoonnumer 0515-572561 of per via mail via verkoop@brandsmakoffie.nl

 Volg IJZERSTERK op Instagram