Familiebedrijf sinds 1893 Koffie Thee Apparatuur Service Horeca Werk Thuis
Waar ben je naar op zoek?

Pelican Rouge voor in de horeca

Met de koffie van Pelican Rouge biedt u gasten en bezoekers een kop koffie die past bij de beleving van uw horecazaak. Met goede koffie komen gasten zeker terug. Om u te kunnen onderscheiden, bieden wij top kwaliteit koffies in maar liefst drie verschillende collecties, speciaal voor de horeca. Of dat nu gaat om een Single Estate, dubbel gecertificeerde duurzame blend of een klassieke smaak. Welk concept past in uw onderneming? Lees de mogelijkheden hieronder.

Heritage Concept

Speciaal voor de horecaondernemer, die zijn gasten iets bijzonders wilt serveren is er het Heritage Concept. Hiervoor hebben de  brandmeesters de mooiste koffies geselecteerd. Gevonden op de plantages van Brazilië, Ethiopië en Nicaragua. Het bijpassende servies is zwart van kleur en naast de koffie is er suiker en melk passend bij het concept.

Bekijk concept

Natural Collection

Gaat uw voorkeur uit naar volledig biologisch en fairtrade? Dan is de Natural Collection een optie voor uw onderneming. De melanges uit de Natural Collection bestaan volledig uit biologische, fairtrade bonen. Dit concept bevat een schitterend servies, lean and green, speciaal ontwikkeld voor uw milieubewuste gasten.

Bekijk concept

Classic Concept

Onze Classic Collectie is volledig gebouwd op de principes waar het 150 jaar geleden mee begon, met hoogwaardige koffies, traditionele ‘Roode Pelikaan’ uitstraling en een eerlijke prijs. Een keuze die altijd goed en passend is, in iedere horecazaak.

Bekijk concept

Pelican Rouge voor op het werk

Het kantoor is steeds vaker een plek van ontmoeting. Goede koffie verbetert de sfeer op de werkvloer en verhoogt de tevreden medewerkers. Geen werkomgeving is hetzelfde en dat geldt ook voor de koffieconsumptie. Kiest u voor kwaliteit, vakmanschap en duurzame koffie op de werkplek? Kies dan zelf uit één van de koffieconcepten van Pelican Rouge.

Bekijk mogelijkheden

Pelican Rouge koffie voor thuis

Nieuwsgierig naar de smaak van Pelican Rouge? In onze webshop vindt u diverse mogelijkheden voor thuis, zowel bonen en capsules.

#brandsmakoffie

Volg ons op Instagram