Waar ben je naar op zoek?

Maak kennis met Brandsma Koffie

Goede koffie is onmisbaar voor iedere organisatie. De meeste mensen hechten veel waarde aan een goede kop koffie. Niet alleen uw medewerkers, maar ook uw leveranciers, klanten en relaties. Het is dé manier om een goede eerste indruk te maken. Vindt u het belangrijk dat uw bedrijf goede koffie schenkt en daarmee automatisch een goede (eerste) indruk achterlaat? Bekijk dan de mogelijkheden van Brandsma Koffie.

Complete koffievoorziening

Al meer dan 125 jaar helpt Brandsma Koffie met het serveren van de perfecte koffie. We leveren naast de ingrediënten, bijproducten en koffiemachines ook de service. Zo is alles voor uw koffievoorziening onder één dak geregeld en kunt u zich concentreren op uw eigen bedrijfsactiviteiten.

Uw totale koffievoorziening gebaseerd op wensen en budget.

Onze koffie, thee & meer

Met de juiste producten voorzien wij u van alle ingrediënten voor de perfecte koffie, espresso, melkkoffies of thee. Naast de koffie en thee bieden wij ook aanvullende producten. Hiermee kunt u het onderscheid maken voor uw onderneming en bij uw gasten.

Onze koffie proberen?

Onze Koffiemachines

Wij streven naar de meest passende koffieautomaat voor uw bedrijf. Duurzaam, elegant en gericht op uw wensen. Wij presenteren de beste koffieoplossing voor in uw bedrijfskantine, op kantoor of in uw ontvangstruimte. Natuurlijk zorgen we voor een perfecte afstelling van onze professionele koffiemachines tot de perfecte smaakbeleving. Zo garanderen wij dat onze koffiemelanges altijd volledig tot hun recht komen.

Advies?

Bestellen en bezorgen

De manier van bestellen kan eenvoudig– via de app InOne. Handig en snel! De levering komt – via onze routebezorging of DHL – op uw vaste leverdag binnen.

Wilt u zich aanmelden voor InOne? Vraag het uw accountmanager of de binnendienst van Brandsma Koffie via verkoop@brandsmakoffie.nl / telefoonnummer 0515 572 561 (keuzemenu optie 1).

Direct bestellen?

Service en onderhoud

Bij storingen of andere problemen met uw koffiemachine lost de Brandsma Servicedienst dit snel en professioneel voor u op. De Brandsma Servicedienst handelt vakkundig en de monteurs kennen de techniek van uw koffiemachine tot in de kleinste details.

Meer weten over onze service?

Bekijk het hier

Maak kennis met Brandsma Koffie

Wij houden van goede koffie en we kunnen u er alles over vertellen. Maar liever laten we onze koffies voor zich spreken. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers, zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende introductie.