Familiebedrijf sinds 1893 Koffie Thee Apparatuur Service Horeca Werk Thuis
Waar ben je naar op zoek?

Koekje erbij?

Naast de koffie en thee bieden wij ook alle praktische aanvullende producten voor bij uw koffievoorziening. Denk hierbij aan zoetjes , suiker – en creamerstaafjes, pakken of cupjes (biologische) koffiemelk en (biologische) suiker. En voor wie graag een romige topping wenst voor bijvoorbeeld de latte of cappuccino hebben we zelfschuimende melk die zo in poedervorm in de koffieautomaat kan. Supermakkelijk en vooral supersmakelijk. Liever verse melk? Ook daarin zijn er diverse mogelijkheden. Niet te vergeten en altijd lekker: een koekje of chocola bij de koffie, of bij het kopje thee natuurlijk. Al jaren mateloos populair en daarin hebben wij ook een ruim assortiment.

Onze koekjes en chocola

Ons assortiment bestaat uit koekjes en chocola in verschillende vormen en smaken, speciaal geselecteerd voor bij onze koffie concepten en assortiment. Maak uw warme dranken extra smakelijk met een koekje! Per stuk verpakt voor extra hygiëne. Op zoek naar meer rendement? Dan zijn de Monin siropen een aanvulling. Met de verschillende smaken maakt u eenvoudig de heerlijkste koffiecocktails.

Bekijk het assortiment

Overige bijproducten

Naast koekjes en chocola hebben we ook de aanvullende bijproducten. Zoetjes , suiker – en creamerstaafjes, pakken of cupjes (biologische) koffiemelk en (biologische) suiker. En voor de latte of cappuccino hebben we zelfschuimende melk die zo in poedervorm in de koffieautomaat kan. Daarnaast zijn er ook bekers met verschillende inhoudsmaten voor onderweg of op kantoor.

Bekijk de mogelijkheden
Lattiz melkopschuimmachine en chocomelmachine

#brandsmakoffie

Volg ons op Instagram