.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?

Koekje erbij?

Brandsma Koffie levert ook alles wat er nodig is om de koffie zo goed mogelijk te serveren. Deskundig advies, begeleiding en service. We leveren topkwaliteit koffiemachines voor diverse zetmethodes en verzorgen hands-on barista-trainingen. Ook bieden wij naast onze koffie- en theeconcepten een grote variatie aan extra producten om die lekkere kop koffie of thee extra compleet te maken. Een lekker koekje, een chocolaatje, honing voor in de thee, een cappuccino met siroop? Kies uit ons ruime assortiment aan koek, snoep en andere bijproducten.

Onze koekjes en chocola

Ons assortiment bestaat uit koekjes en chocola in verschillende vormen en smaken, speciaal geselecteerd voor bij onze koffie concepten en assortiment. Maak uw warme dranken extra smakelijk met een koekje! Per stuk verpakt voor extra hygiëne. Op zoek naar meer rendement? Dan zijn de Monin siropen een aanvulling. Met de verschillende smaken maakt u eenvoudig de heerlijkste koffiecocktails.

Bekijk het assortiment

Overige bijproducten

Naast koekjes en chocola hebben we ook de aanvullende bijproducten. Zoetjes , suiker – en creamerstaafjes, pakken of cupjes (biologische) koffiemelk en (biologische) suiker. En voor de latte of cappuccino hebben we zelfschuimende melk die zo in poedervorm in de koffieautomaat kan. Daarnaast zijn er ook bekers met verschillende inhoudsmaten voor “To go”  of op kantoor.

Bekijk de mogelijkheden
Lattiz melkopschuimmachine en chocomelmachine