.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?

Uw koffievoorziening onder één dak geregeld

Van bonen voor op kantoor tot een compleet ingerichte koffiecorner voor de zaak: voor een goede koffiebeleving is de juiste melange maar ook de juiste koffie apparatuur, het onderhoud, kennis van de apparatuur en de bijproducten een must. Wij kunnen voorzien in al deze onderdelen voor op kantoor, in de productiehal of op de zaak. Samen met u zoeken wij de oplossing die bij uw bedrijf past. Binnen ons koffieconcept valt onder andere:

  • Een koffie- en theevoorziening passend bij uw situatie, wensen en budget
  • Service en onderhoud op uw machine
  • Trainingen en advies op maat
  • Ondersteuning in het behouden van de kwaliteit 
  • Producten eenvoudig bestellen via de app InONE en ontvangen op een vaste afleverdag

Kennis maken met ons koffieconcept voor uw bedrijf?

De machine

Wij streven naar de meest passende koffieautomaat voor uw onderneming. Duurzaam, elegant en gericht op uw wensen. Natuurlijk zorgen we voor een perfecte afstelling van onze professionele koffiemachines tot de perfecte smaakbeleving. Zo garanderen wij dat onze koffiemelanges altijd volledig tot hun recht komen.

Bekijk de machines

De koffie, thee & meer

Met de koffie van Brandsma Koffie serveert u een (h)eerlijke kop koffie en thee. Wij bieden alle ingrediënten voor een (h)eerlijk koffie- en theeconcept met een consistente kwaliteit en persoonlijke service. Daarnaast leveren wij ook de bijproducten. Denk hierbij aan het servies, koekje, de suiker, melk en bekers. Alles passend in het concept.

Advies nodig?

Onze service

Bij storingen of andere problemen met uw koffiemachine lost de Brandsma Servicedienst dit 365 dagen per jaar snel en professioneel voor u op. De Brandsma Servicedienst handelt vakkundig en onze monteurs kennen de techniek van uw koffiemachine tot in de kleinste details. Daarnaast zorgen wij voor trainingen voor uw medewerkers voor die constante kwaliteit en hoog rendement.

 

Lees meer

Producten bestellen?

Onze routeverkopers staan voor u klaar! Ze komen periodiek bij u langs om uw bestelde koffie en bijproducten te leveren. Daarnaast inventariseren ze op aanvraag uw voorraad en vullen de producten aan. U bestelt de producten eenvoudig en op het voor u meeste geschikte moment via de bestelapp InONE.

Eigen routeverkoop

Maak kennis met Brandsma Koffie

Wij houden van goede koffie en we kunnen u er alles over vertellen. Maar liever laten we onze koffies voor zich spreken. Maak een afspraak met één van onze accountmanagers, zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende introductie.