Over ons

Brandsma Koffie

Begonnen als kruidenier, uitgegroeid tot koffie- en theespecialist. Dat is Brandsma Koffie!

127 jaar Brandsma Koffie 1893-2020      

Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma Koffie horeca, bedrijven en particulieren van kwaliteits koffie, thee, allerhande bijproducten en diverse soorten apparatuur. Met onze jarenlange passie en kennis bieden we u met onze producten net dat vleugje extra qua smaak, presentatie, beleving en service. In 1893 begonnen als kruidenier in het centrum van Bolsward en uitgegroeid tot een landelijk werkende koffie- en theespecialist. Onder leiding van directeur Menno Brandsma, de vierde generatie van het familiebedrijf, werd de focus de afgelopen twee decennia ook verlegd naar de verkoop en service van de bijbehorende apparatuur aan horeca en grootverbruikers. 

Daarnaast is er de dochteronderneming TopBrewer-import voor Nederland -een locatie aan de Zuidas te Amsterdam met luxe gestileerde koffiemachines die volledig opgaan in het interieur. Middels een App op je mobiel of tablet kun je overal jouw favoriete kop (bonen)koffie, cappuccino, koud(bruisend) water, etc. samenstellen. Tot onze klantenkring behoren dan ook de corporates maar ook hotels en trendy grandcafes kiezen of hebben voor TopBrewer gekozen.

Voor het serveren van een perfecte kop koffie of espresso, bent u bij Brandsma dus aan het juiste adres.  Maar ook voor training of service kunt u bij Brandsma Koffie terecht. Naast haar eigen barista's  heeft Brandsma Koffie ook een zelfstandige en landelijke opererende servicedienst die plaatst, onderhoud uitvoert en storingen oplost op de diverse apparatuur. Onze monteurs kennen de techniek van de apparatuur tot in de kleinste detail. Wij leveren ,servicen en onderhouden de koffieapparatuur van onder andere Melitta ( tevens servicepartner) , VBM, Iberital en Animo.

Brandsma Koffie is al ruim 40 jaar exclusieve en trotse partner van Pelican Rouge koffie . Daarnaast vertegenwoordigen wij onze eigen koffiemerk IJZERSTERK en ons Friese koffiemerk Ús Kofje.