.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?

Uw merk, onze koffie

Uw eigen koffiemerk voor uw restaurant, hotel, of kantoor? Wij maken dit mogelijk voor u, met een totaal koffieconcept. Denk hierbij aan een eigen samengestelde kwaliteitskoffie, servies en bijproducten.

Private label

Merkbekendheid is cruciaal voor een bedrijf. Als een gast of klant genoten heeft van een heerlijke kop koffie en deze koffiebonen ook kan kopen voor thuis, kan dit voor een positieve mond-tot-mondreclame in uw zaak of organisatie zorgen. Een mooie manier van marketing die bovendien heerlijk smaakt!

Meer weten?

Hoe werkt het?

Er zijn diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor een bestaande blend maar met uw eigen uitstraling. Ook is het mogelijk om uw eigen melange samen te stellen. Wij helpen u graag om de koffie te zoeken die bij uw bedrijf of onderneming past. Denk hierbij aan een bezoek aan de branderij, diverse proefsessies om die samenstelling waar u naar op zoek bent te ontdekken en te produceren.

Meer weten?

Servies, suiker en bekers met eigen logo

Voor die extra uitstraling is het ook mogelijk bijproducten zoals suikerzakjes, to-go bekers en serviesgoed met eigen logo te bestellen. Informeer hiervoor naar de benodigde bestelhoeveelheden.