Waar ben je naar op zoek?

Uw totale koffievoorziening

Brandsma Koffie levert de lekkerste koffie en thee aan bedrijven, horeca- en voor thuis. Wilt u onze kwaliteitsproducten ook in het assortiment opnemen, uw klanten, gasten of werknemers onze koffie kunnen aanbieden? Of zelf thuis genieten van onze mogelijkheden? Bekijk dan de mogelijkheden of neem contact op.

Brandsma Koffie
Al meer dan 125 jaar helpt Brandsma Koffie met het serveren van de perfecte koffie. We leveren naast de ingrediënten, bijproducten en koffiemachines ook de service. Zo is alles voor uw koffievoorziening onder één dak geregeld.

Uw totale koffievoorziening gebaseerd op wensen en budget.

Horeca

Met de koffie en thee van Brandsma Koffie serveert u uw gasten en bezoekers een (h)eerlijke kop koffie en thee van topkwaliteit. Wij bieden alle ingrediënten voor een premium en eerlijk koffie- en theeconcept. We helpen om alles uit de koffie en thee te halen en uw gasten te blijven verrassen. Met een consistente topkwaliteit en persoonlijke service. Bij Brandsma Koffie heeft u een keuze uit verschillende melanges en specialty koffies. Er is altijd een koffie- en theevoorziening passend bij uw situatie, wensen en budget.

Bekijk hier ons assortiment

Kantoor

Lekkere koffie en thee op kantoor motiveert uw medewerkers het maximale uit de dag én zichzelf te halen. Koffie op het werk is tegenwoordig zelfs zo belangrijk dat steeds meer bedrijven overstappen naar producten die het uitserveren van een perfecte espresso, cappuccino of lungo mogelijk maakt.

Bekijk hier het assortiment

koffie, thee & meer voor thuis bestellen?

Bij Brandsma Koffie kunt u een keuze maken uit verschillende koffie- en theemelanges en koffiesoorten, waaronder enkele zeer exclusieve. Naast diverse soorten thee en koffiebonen bieden we ook capsules. Liever een compleet pakket inclusief machine? Ook dan hebben we diverse mogelijkheden.