Koffiemachines

Koffiezetten met je iPhone / iPad

U kunt nu uw koffie of melk op een gemakkelijke en naar uw eigen voorkeur aanpassen. Met de Scanomat TopBrewer app is het nu gemakkelijker dan ooit om uw favoriete kopje koffie te zetten. Stel dat u een beetje meer melk in uw cappuccino wilt. Geen probleem! Beweeg gewoon de regelaar en pas deze aan uw persoonlijke voorkeur aan. Het resultaat is een heerlijke latte of cappuccino geheel naar uw eigen persoonlijke smaak. Sla het persoonlijk aangepaste drankje op en maak het tot het uwe, door het als persoonlijke favoriet op uw iPhone/iPad op te slaan.

Connectie koffiezetten iPhone / iPad

De beleving van de gebruiker vormde een belangrijke factor voor ons. We hebben geprobeerd ons te richten op eenvoud, zodat de gebruiker in staat is een kopje koffie met een minimum aantal handelingen kan zetten. De Bluetooth® re-connecting technologie maakt een gemakkelijke verbinding met de machine mogelijk nadat uw iPhone/iPad erop gepaird is. Tegelijkertijd was het belangrijk om onze koffie-expertise te delen, om u kennis te laten maken met onze kijk op koffie.

Koffiezetten iPhone / iPad interactie

Om interactie tot stand te brengen met uw koffie is gedetailleerde koffie-informatie toegevoegd, zoals het proces van het malen van verse koffiebonen tot de uiteindelijke extractie. Zorg dat u één stapje verwijderd bent van een majestueus warm kopje koffie, chocolademelk, warm of koud water & nog veel meer. Op de website van Topbrewer is meer informatie te vinden over de mogelijkheden van het koffieaparaat.

 

Voor advies, vragen en/of opmerkingen kunt u hier direct contact opnemen.