.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?

Vind de koffiemachine die past bij uw horecazaak

Hoe kiest u nou de juiste machine die bij uw bedrijf of organisatie past? Kiest u voor eenvoud en gemak? Dan is een volautomaat een optie. Brandsma Koffie heeft diverse volautomatische koffiemachines in het assortiment die eenvoudig in gebruik zijn maar niet inleveren aan kwaliteit. Kiest u voor meer beleving en ambacht? Dan is een traditionele machine een meer geschikte oplossing.

Volautomatische koffiemachine

Met een volautomatische koffiemachine zet u met één druk op de knop een kop versgemalen bonen koffie. Uiteraard met behoud van constante kwaliteit. De volautomatische koffiemachine is een fijne machine die eenvoudig is in gebruik. Medewerkers en zelfs gasten of klanten kunnen zelf gemakkelijk hun koffie bereiden.

Bekijk machines

Traditionele koffiemachine

Kiest u voor meer ambacht? Dan is een traditionele machine een geschikte oplossing. Hier heeft u direct invloed op de smaak en kunt u zich ontwikkelen tot een echte barista!

Bekijk machines

Kies het koffiemerk dat past bij uw horecazaak

Zodra onze koffiemachines en de bonen samenkomen ontstaat de perfecte kop koffie. Ons koffieconcept bevat alle onderdelen die uw horecazaak nodig heeft om de koffie of thee te serveren. Binnen dit koffieconcept vertegenwoordigen we drie verschillende koffiemerken.

Onze koffiemerken

1. Pelican Rouge
2. IJzersterk
3. Ús Kofje

We leveren alles op het gebied van het merk: van servies, melkcups tot suikersticks.

Private label

Naast onze koffiemerken is het ook mogelijk om zelf een koffie te ontwikkelen: private label. Van het bepalen van de melange en smaak tot het ontwerp van een eigen verpakking. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden rond het uitbrengen van een private label koffie.

Lees meer

De aanvullingen op uw koffievoorziening

Naast een goede koffiemachine zijn er nog een aantal factoren die van invloed zijn op het serveren van die perfecte kop koffie. We leveren diverse aanvullingen op uw koffievoorziening. Denk bijvoorbeeld aan een goede koffiemolen. Koffie is een versproduct en daarom moeten de bonen zo laat mogelijk worden gemaald. Onze elektrische koffiemolens zijn snel en betrouwbaar, waardoor het malen u weinig moeite zal kosten.

Koffiemolens

Wanneer u op zoek bent naar een totale koffievoorziening is een goede koffiemolen minstens zo belangrijk als de juiste koffie machine. Daarom vindt u bij Brandsma Koffie ook verschillende koffiemolens in het assortiment.

Bekijk koffiemolens

Randapparatuur

Voor nog meer rendement bieden wij ook aanvullende apparatuur, denk hierbij aan bijvoorbeeld een Lattiz. Met Lattiz serveert u hoge kwaliteit melkschuim met één druk op de knop. Ook kunt u bij ons terecht voor een Chocomel Hot. De unieke Chocomel Hot machine biedt de meest eenvoudige, hygiënische en snelle oplossing voor het bereiden van warme chocomel.

Bekijk randapparatuur
Lattiz melkopschuimmachine en chocomelmachine

Persoonlijke service

Bij aanschaf van een koffiemachine biedt Brandsma Koffie u een volledige koffieservice. Dit houdt in:

  • Het snel oplossen van storingen: met een servicecontract zal Brandsma Koffie uw koffiemachine, plus eventuele overige apparatuur, jaarlijks voorzien van onderhoud. Daarnaast lossen wij storingen snel en vakkundig op.
  • Trainingen en advies: Brandsma Koffie heeft Intermediate SCA gecertificeerde medewerkers in dienst. Zij kunnen u ondersteunen met behulp van barista trainingen, zodat u en uw medewerkers de mooiste koffies kunnen serveren. Ook richten we ons op constante kwaliteit zodat uw gasten blijven terugkomen.
  • Levering van koffie en bijproducten: onze routeverkopers komen op een vaste afleverdag bij uw langs. Daarnaast inventariseren ze op aanvraag uw voorraad en vullen de producten aan.
  • Bestelgemak: u bestelt op het tijdstip dat u het beste uitkomt. De levering komt – via onze routebezorging of DHL – op uw vaste leverdag binnen.