Nieuws

Brandsma Koffie viert 125 jarig jubileum met Coffee Event in Thialf


Al vier generaties lang voorzien we bij Brandsma Koffie horeca en bedrijven van kwaliteits koffie, thee, allerhande bijproducten en diverse soorten apparatuur. Met onze jarenlange passie en kennis bieden we u met onze producten net dat vleugje extra qua smaak, presentatie, beleving en service.

In 1893 begonnen als kruidenier in het centrum van Bolsward en uitgegroeid tot een landelijk werkende koffie- en theespecialist. Onder leiding van directeur Menno Brandsma, de vierde generatie van het familiebedrijf, werd de focus de afgelopen twee decennia ook verlegd naar de verkoop en service van de bijbehorende apparatuur aan horeca en grootverbruikers.

Onlangs startte dochteronderneming TopBrewer-import voor Nederland -een locatie aan de Zuidas te Amsterdam met luxe gestileerde koffiemachines die volledig opgaan in het interieur. Middels een App op je mobiel of tablet kun je overal jouw favoriete duurzame kop (bonen)koffie, cappuccino, koud(bruisend) water, etc. samenstellen. Tot onze klantenkring behoren dan ook de corporates maar ook hotels en trendy grandcafes kiezen of hebben voor TopBrewer gekozen.

Voor het serveren van een perfecte kop koffie of espresso bent u bij Brandsma Koffie dus aan het juiste adres. Maar ook voor training of service kunt u bij Brandsma Koffie terecht. Naast haar eigen barista's  heeft Brandsma Koffie ook een zelfstandige en landelijke opererende servicedienst die plaatst, onderhoud uitvoert en storingen oplost op de diverse koffieapparatuur. Onze monteurs kennen de techniek van de apparatuur tot in de kleinste details. Wij leveren ,servicen en onderhouden de koffieapparatuur van onder andere Melitta( tevens servicepartner) , FAEMA, Iberital, Animo en Jura.

Brandsma Koffie is al ruim 40 jaar exclusieve en trotse partner van Pelican Rouge koffie. Bij Pelican Rouge wordt  momenteel hard gewerkt aan de lancering van drie nieuwe  koffieconcepten en deze zullen worden gepresenteerd op het Amsterdam Coffee Festival in maart. Daarnaast vertegenwoordigen wij de koffiemerken Brizio, Bio Naturale en ons eigen Friese koffiemerk Ús Kofje.

Ter gelegenheid van ons 125 jarig jubileum komen we in april bovendien met een gedurfd nieuw koffiemerk. Een prachtige koffie, ambachtelijk gebrand in een  kleine branderij. Benieuwd naar hoe onze nieuwste koffietelg smaakt?

Het 125 jarig jubileum zullen wij in 2018 vieren met het eerste Friese Coffee Event , welke gehouden zal worden op 9 oktober, te Thialf. Tijdens het Coffee Event in Thialf laten we u zien welke mogelijkheden wij als  Friese koffieleverancier in huis hebben. Het doel  is u te inspireren, te vermaken en te laten zien waar de koffie– en theewereld anno 2018 voor staat en heen gaat.  Dit in combinatie met de prachtige locatie die ijsstadion Thialf is en ook een  uitgelegen kans om het  eens goed te bezichtigen. Maar u bent voor die tijd natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom  of in onze prachtige Pelican Rouge Store te Bolsward. Geniet hier van de mogelijkheden die wij u  kunnen bieden en desgewenst kunt u  ook aanschouwen  hoe wij onze (specialty) koffie branden.

Kortom 2018 wordt een feestelijk maar zeker ook zakelijk interessant jaar.Gepubliceerd: maandag 1 januari 2018


Overige nieuwsberichten