Nieuws

Een hoger rendement met koffie in de horeca?

een aantal tips op een rij 

Nederlanders zijn weliswaar iets minder koffie gaan drinken, maar wel koffie van betere kwaliteit, zo bleek onlangs uit onderzoek. Wij hebben een paar tips voor een hoger rendement op een rij gezet. 

Speciale latte

In de gingerbread latte komen de smaken van gember, kaneel en nootmuskaat goed samen. Je kunt het drankje makkelijk maken met een laagje gingerbread-siroop, fluweelzacht melkschuim van Lattiz en een shot espresso. Met Lattiz is het maken van speciale latte’s geen tijdrovend proces meer. Met slechts één druk op de knop krijg je perfect melkschuim voor de lekkerste cappuccino’s en latte-variaties. Wij hebben nog een aantal aanvullende wintervariaties op een rij gezet. Wij hebben een hele leuke winter Latte actie voor deze 4 soorten opgezet. Benieuwd? Wij vertellen u graag meer. 

 KOFFIECOCKTAIL

De Koffie cocktail met vers gezette espresso, wodka en koffielikeur, is razend populair. Een  variant op deze cocktail is de Mocha Martini. Bekijk hier het recept. Het is een aanrader voor de koffiekaart. 

schitterend schuim

Met de opschuimmelk van Friesche Vlag krijg je meteen het goede glanzende laagje op de koffie. Barista Anouk Rodenburg werkt er graag mee. “De smaak is neutraal, romig en vol. En de schuimkraag blijft lang staan.” Rodenburg raadt iedere ondernemer aan om de collega’s te attenderen op het belang van mooie latte art. “Als gasten zien dat personeel hier aandacht aan besteedt, smaakt de cappuccino nog beter. De kans op een (extra) bestelling is zo een stuk groter."

 

Nog meer tips ontvangen of gewoon een algemeen (koffie)advies? Onze barista’s en accountmanagers helpen graag! Bezoek onze website www.brandsmakoffie.nl/ of neem contact op via de mail verkoop@brandsmakoffie.nl of telefonisch via 0515 572561.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief? Dat kan hier.

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020


Overige nieuwsberichten