Een hoger rendement met koffie in de horeca?
een aantal tips op een rij
Nederlanders zijn weliswaar iets minder koffie gaan drinken, maar wel koffie van betere kwaliteit, zo bleek onlangs uit onderzoek. Wij hebben een paar tips voor een hoger rendement op een rij gezet.
Speciale latte
In de gingerbread latte komen de smaken van gember, kaneel en nootmuskaat goed samen. Je kunt het drankje makkelijk maken met een laagje gingerbread-siroop, fluweelzacht melkschuim van Lattiz en een shot espresso. Met Lattiz is het maken van speciale latte’s geen tijdrovend proces meer. Met slechts één druk op de knop krijg je perfect melkschuim voor de lekkerste cappuccino’s en latte-variaties. Wij hebben nog een aantal aanvullende wintervariaties op een rij gezet. Wij hebben een hele leuke winter Latte actie voor deze 4 soorten opgezet. Benieuwd? Wij vertellen u graag meer.
KOFFIECOCKTAIL
De Koffie cocktail met vers gezette espresso, wodka en koffielikeur, is razend populair. Een variant op deze cocktail is de Mocha Martini. Bekijk hier het recept. Het is een aanrader voor de koffiekaart.
schitterend schuim
Met de opschuimmelk van Friesche Vlag krijg je meteen het goede glanzende laagje op de koffie. Barista Anouk Rodenburg werkt er graag mee. “De smaak is neutraal, romig en vol. En de schuimkraag blijft lang staan.” Rodenburg raadt iedere ondernemer aan om de collega’s te attenderen op het belang van mooie latte art. “Als gasten zien dat personeel hier aandacht aan besteedt, smaakt de cappuccino nog beter. De kans op een (extra) bestelling is zo een stuk groter."
Nog meer tips ontvangen of gewoon een algemeen (koffie)advies? Onze barista’s en accountmanagers helpen graag! Bezoek onze website www.brandsmakoffie.nl/ of neem contact op via de mail verkoop@brandsmakoffie.nl of telefonisch via 0515 572561.
Inschrijven voor onze nieuwsbrief? Dat kan hier.
Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020
Overige nieuwsberichten
- 11-01-2021 | De koffietrends voor 2021
- 12-11-2020 | De Raffinato in eigen huisstijl?
- 11-11-2020 | Een espressomachine in de stijl van uw favoriete club sc Heerenveen
- 10-11-2020 | Contactloos koffie halen
- 15-10-2020 | Coffee To Go: een tijdelijke oplossing
- 06-10-2020 | ONDERHOUD LATTIZ TIJDENS STILSTAND
- 06-10-2020 | ADVIES EN WERKWIJZE BRANDSMA KOFFIE IN DE CORONA TIJD
- 05-10-2020 | ADVIES EN GEBRUIK KOFFIEMACHINE IN DE CORONA TIJD
- 04-10-2020 | Instructies voor Brita filterpatronen na langdurig niet gebruik
- 16-09-2020 | NIEUW: de vernieuwde Lattiz
- 10-09-2020 | Thee: een kopje gezondheid
- 06-09-2020 | Een koffiekop gemaakt van koffiedrab
- 26-08-2020 | Koffie maken met de Chemex
- 14-08-2020 | Stappen maken met thee in de horeca
- 01-07-2020 | Koffie in de vakantie
- 15-05-2020 | Het nieuwe koffiedrinken
- 20-03-2020 | Een recept met een boost!
- 17-02-2020 | Recept Mocha Martini
- 07-01-2020 | Slow roast coffee: hoe zit dat?
- 22-11-2019 | Elke dag lekkere koffie op het werk
- 08-11-2019 | Haal meer uit je koffie
- 25-10-2019 | Hoe zet je nou een perfecte pot thee?
- 11-10-2019 | Tips om nog meer van de koffie te genieten!
- 25-03-2019 | Jura dag in de Pelican Rouge Experience store Bolsward
- 09-01-2019 | Inspiratie tijdens de Horecava
- 05-11-2018 | JURA demo dag in Pelican Rouge Experience shop Bolsward
- 16-10-2018 | Tsjoch! 125 jaar Brandsma Koffie
- 27-08-2018 | Aanmelden KTE'18
- 16-07-2018 | KoffieTheeEvent 2018
- 02-02-2018 | Koffie is hipper dan ooit
- 26-01-2018 | Us Kofje proeven dit weekend?
- 01-01-2018 | Brandsma Koffie viert 125 jarig jubileum met Coffee Event in Thialf
- 13-12-2017 | Us Kofje recept met de chemex
- 13-12-2017 | Brandsma Koffie op het Horeca EvenTT 2018
- 12-12-2017 | Recept Filterkoffie met peper
- 12-12-2017 | Recept ijzersterke Martini
- 12-12-2017 | Recept Fryske Dúmke Latte Machiato