Nieuws

Elke dag lekkere koffie op het werk

Voor velen is koffie gelijk aan de benzine van de werkplek, altijd nodig om vooruit te blijven gaan. Of u nu zelf een koffiedrinker bent, of collega’s en medewerkers graag koffiedrinkers zijn, u wilt waarschijnlijk een machine bij de hand hebben die altijd voor voldoende en lekkere koffie zorgt. Bovendien kan het erg nuttig zijn om gastvrijheid aan een gast te tonen door een lekkere koffie te serveren. Brandsma Koffie heeft veel machines op de markt beschikbaar, dus er is er zeker een die past bij de behoeften van uw onderneming en collega’s. Maar welke? Wij helpen graag de behoeften te analyseren vom vervolgens de juiste machine te kiezen.

Hoe analyseren we dan?

Hoeveel mensen op het kantoor drinken echt koffie? Het is een essentiële vraag bij het kiezen van de koffiemachine op kantoor, want er mag goed worden gekeken naar het aantal kopjes dat men tegelijk kan zetten. Wist u dat de gemiddelde medewerker 3 kopjes koffie per dag op het werk drinkt?

 Een grote machine of uw koffie diversifiëren?

Als er een grote kantoorruimte is met veel koffiedrinkers en u overweegt te investeren in een grotere koffiemachine, overweeg dan ook de mogelijkheid om te diversifiëren door meerdere kleinere machines aan te schaffen. 

 Welke zetmethode?

Kiest u voor koffiebonen, instant of vriesdroog? Het zijn diverse opties en dat is een kwestie van smaak! Wij komen graag vrijblijvend een keer langs om de verschillende mogelijkheden te laten proeven.

Totaal pakket

Een machine heeft uiteraard ook onderhoud nodig. Bij storingen of andere problemen met uw koffiemachine lost de Brandsma Servicedienst dit snel en professioneel voor u op. De Servicedienst handelt professioneel en de monteurs kennen de techniek van uw koffiemachine tot in de kleinste detals. Wij bieden onderhoudscontracten in verschillende gradaties. Daarnaast bezorgen/leveren wij ook op een vaste dag uw bestelde koffie, thee en andere aanverwante artikelen. Een totaal pakket voor heerlijke koffie op het werk. Het belangrijkste onderdeel van de selectie van de koffieautomaat blijft natuurlijk om hoe goed het kan voldoen aan de koffieconsumptiebehoeften van de medewerkers. Lijkt het u iets om het kantoor met de lekkerste koffie in de omgeving te worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op. 

 

 

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019


Overige nieuwsberichten