Nieuws

KoffieTheeEvent 2018

Ons 125 jarig jubileum zullen wij vieren met het eerste Friese Koffie en Thee Event (KTE'18) , welke gehouden zal worden op 9 oktober, te Thialf.

Tijdens het KTE'18 willen we samen met onze gewaardeerde partners laten zien wat we op het gebied van koffie en thee in huis hebben.

Onze leveranciers, inpirerende mensen uit de koffiewereld en relaties worden uitgenodigd om elkaar te ontmoeten en te inspireren. Hierbij is het belangrijkste doel om u te laten zien waar de koffie- en theewereld anno 2018 voor staat, maar ook naartoe gaat. Want laten we eerlijk zijn: koffie (maar ook thee) is hipper dan ooit. Gedurende deze dag een gevarieerd programma en ruime aandacht voor ons jublieum. Brandsma koffie - Al 125 jaar gebrand op innovatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie over deelnemen of bezoeken van het KTE'18? Neem contact met ons op via het contactformulier. Liever telefonisch contact? U kunt ons bereiken op 0515 572561.

Binnenkort meer nieuws. De dag staat in het teken van motivatie, inspiratie, demonstratie en felicitatie met als thema - van start tot finish - en zal duren van 13.00 tot 18.30 uur.

Gepubliceerd: maandag 16 juli 2018


Overige nieuwsberichten