Nieuws

Recept ijzersterke Martini


 

IJZERSTERKE MARTINI

INGREDIËNTEN

30 ml IJzersterk espresso
30 ml Sonnema Berenburg
10 ml Friesche Suikerbrood Likeur 10 ml Monin siroop Tonka Bean
10 ml Monin siroop Café

EXTRA NODIG

Gecondenseerde melk
L’Artiste de Monin Cacao voor decoratie IJsklontjes
Martiniglas (koel ‘m van tevoren in de koelkast)

 

 

 

BEREIDINGSWIJZE

1. Zet een espresso en laat die afkoelen.
2. Koel een martiniglas en maak aan de binnenkant een decoratierandje met gecondenseerde melk.
3. Doe in een shaker de Sonnema Berenburg, Friesche Suikerbrood Likeur, espresso, de Monin siroop en 3 ijsklontjes.
4. Shaken en uitschenken door zeefje in een gekoeld martini glas.
5. Optioneel: creëer met de L’Artiste de Monin Cacao twee IJzersterk streepje. 

Download hier het recept in pdf. 


 

Gepubliceerd: dinsdag 12 december 2017