Waar ben je naar op zoek?
22-09-2023

Op de koffie bij: It Posthûs

Een begrip in de regio en daarbuiten

Hotel-Restaurant It Posthûs in het Friese Burdaard is een eigentijds a la carte restaurant en hotel met acht kamers. Belangrijke trekker is het terras naast de brug op de Dokkumer Ee (letterlijk) aan de wereldberoemde Elfstedenroute. Het is zomers een pleisterplaats voor fietsers, wandelaars en watersporters. Ze waarderen het familiale karakter én bestellen er sinds kort met liefde een tweede kopje koffie.

Meebewegen met de tijd

De zaak is in goede handen bij Sjoerd en Saskia. Ze zitten al zo’n 27 jaar in het vak. Toch kunnen ze niet zonder hun zonen Andries (23 jaar), Willem (20 jaar) en Johannes (18 jaar). Die hebben de toekomst in handen. In gesprek met Saskia en Andries proeven we direct de gastvrijheid en de huiselijke sfeer. It Posthûs is een naam uit het verleden maar deze familie weet heel goed wat gasten van nu vragen. Een ijzersterke kop koffie met iets lekkers bijvoorbeeld.

Gezin met passie voor de horeca

“In de zomermaanden, van maart tot en met september is het flink aanpakken voor het team van 15 medewerkers,” vertelt Andries. Sinds kort serveren ze bij It Posthûs ‘IJzersterk’ koffie. Dat valt goed in de smaak bij de gasten. “We zien dat gasten vaker een tweede kop koffie bestellen,” aldus Saskia. De IJzersterk blend wordt geleverd aan koffiebars, restaurants, kantoren en hotels met een voorkeur voor consistente, hoogwaardige koffie.

IJzersterk smaakt goed en doet goed

Ons IJzersterke ‘feel good’ koffie concept omvat alles wat de horeca nodig heeft om een goede kop koffie te serveren, inclusief servies, melkcups en suikersticks. De specialty koffie wordt bij It Posthûs klaargemaakt met een professionele Melitta. Een snelle en gebruiksvriendelijke koffiemachine. Met plezier zetten ze een tweede kop koffie voor de gasten. Omdat het zo goed smaakte! Is dat niet een mooi compliment?

Nieuws