Waar ben je naar op zoek?
07-09-2023

Op de koffie bij: Veenstra Fritom BV

Fakkeldrager op het gebied van logistieke dienstverlening

Bij dit familiebedrijf werken dagelijks meer dan 120 medewerkers aan de beste logistieke oplossingen voor diverse bedrijven. De klant kan volledig ontzorgd worden op het gehele logistieke proces. Wij treffen Angela van Ittersum en Sandra Haanstra voor een rondleiding met koffie.

De beste transportoplossingen

Veenstra|Fritom bestaat 95 jaar en is in de loop van de jaren als familiebedrijf uitgegroeid tot een grote logistiek dienstverlener. Het Friese bedrijf kijkt uit naar de toekomst en blijft zich richten op het leveren van hoogwaardige logistieke diensten, steeds duurzamere oplossingen en het bieden van een plezierige werkomgeving voor alle medewerkers. Daarbij is goede koffie een goed begin!

Als familiebedrijven op één lijn

Net als Brandsma Koffie is Veenstra|Fritom een hecht familiebedrijf, waarbij (regionale) samenwerking en de klant voorop staan. Zowel Veenstra|Fritom als Brandsma Koffie zijn van oudsher bedrijven gevestigd in de Zuidwesthoek van Friesland. Beide bedrijven hebben een vergelijkbare bedrijfscultuur. Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn kernwaarden van Veenstra|Fritom, ook dit zie je terug in de goede smaak van koffie- en theeproducten van Brandsma Koffie.

Verse bonenkoffie op de werkvloer én onderweg

Koffie als ‘motor’ voor een toonaangevend transportbedrijf, dat vraagt om machines die op ieder moment van de dag startklaar zijn. Brandsma Koffie installeerde daarom meerdere Animo OptiBean Touch systemen. Daarmee geniet iedere medewerkers binnen enkele seconden van een kopje vers gezette koffie met een heerlijk cremalaagje. Het touchscreen maakt kiezen gemakkelijk. Passend bij de huisstijl, kleuren de displays smaakvol rood. Bijna iedere vertrekkende chauffeur neemt koffie mee ‘on the road’, of geniet bij terugkomst van een smakelijk kopje koffie! Dat is pas fijn ‘thuiskomen’ in Heeg.

Nieuws