.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?
27-01-2023

Op de koffie bij: Krikke Culinair

Kwaliteitsvlees en culinaire specialiteiten

We zijn in Grou, bij het familiebedrijf Krikke dat is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsvlees en culinaire specialiteiten. Joop ontvangt ons in de kantine. Hier wordt gekookt, gelunched en koffiegedronken. De keuken is voorzien van een Animo OptiBean 3 – touch, zodat het team op ieder moment van de dag versgemalen koffie kan drinken.

Sinds 1951

Tijd voor een rondleiding door Krikke Culinair. Het familiebedrijf werd in 1951 opgericht door Gerrit Krikke. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer en is Ivo Krikke directeur.

Het mooiste vlees verwerkt door vakbekwame slagers

Joop verteld over de ambachtelijke horecaslagerij. Hij laat ons zien waar het vlees wordt verwerkt door vakbekwame slagers. Passie en ambacht, mooi om te zien.

Bedankt voor de rondleiding en de samenwerking met Brandsma Koffie!

Nieuws