.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?
23-08-2023

Op de koffie bij: Univé Noord-Nederland

Streven naar een gevoel van zekerheid

Op de koffie bij Univé Noord-Nederland. Ons vaste aanspreekpunt is Menno van der Gugten, facilitair coördinator inkoop bij deze specialist in verzekeringen en hypotheken. Ze varen graag op een menselijke kompas en hechten aan persoonlijk contact, goede koffie hoort daar natuurlijk bij.

Geworteld in de lokale gemeenschap

Univé Noord-Nederland is een regionale coöperatieve vereniging die deel uitmaakt van een sterk landelijk samenwerkingsverband. Als organisatie hechten ze, net als Brandsma Koffie, veel waarde aan lokale betrokkenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ook op het gebied van duurzaamheid wisten we elkaar vanaf het eerste moment te vinden.

Koffie brengt mensen samen

Hoe kunnen we onze eigen mensen en de relaties van Univé elke dag blij maken met koffie met die vraag kwam Menno bij ons. Naast betrokkenheid was een professionele serviceorganisatie erg belangrijk. Een lekker kopje koffie brengt mensen samen en daarin hebben Brandsma Koffie en Univé elkaar dus duidelijk gevonden.

Verse bonenkoffie op de werkvloer

Brandsma Koffie heeft alle vestigingen van Univé Noord-Nederland voorzien van koffiemachines en biologische Fairtrade koffiebonen. Mooi detail; De geplaatste Animo OptiMe machines zijn voorzien van wash oak zijpanelen. Een strak design! Daarnaast zijn de displays afgestemd op de huisstijl van Univé.

Namens de hele organisatie spreekt Menno zijn tevredenheid uit over de producten, de machines en vooral de hoge mate van betrokkenheid vanuit Brandsma Koffie. Een prachtig compliment waar we ‘tige grutsk’ op zijn!

Nieuws