.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?
02-06-2021

Op de koffie bij: Bakker Logistiek

Bakker Logistiek is gespecialiseerd in transport en warehousing van food en aanverwante producten. In Nederland zijn ze één van de grootste logistieke dienstverleners op het gebied van geconditioneerde en gekoelde producten met als belangrijkste elementen: betrouwbare, transparante logistieke processen en samenwerking met partners in de logistieke keten.

Goede koffie voor chauffeurs en werknemers

Met een vloot van meer dan 600 eigen vrachtwagens zorgt Bakker Logistiek ervoor dat supermarkten, grootwinkelbedrijven en retail ketens dagelijks de juiste producten onder de juiste omstandigheden ontvangen. Voor de chauffeurs en werknemers is een goede kop koffie niet weg te denken.

Op zoek naar passende koffievoorzieningen

Samen met Bakker Logistiek hebben we gezocht naar koffieoplossingen die passen bij de grote en diverse werkplekken binnen het transportbedrijf. Een team van 1850 medewerkers vraagt om koffiemachines met eenvoudige bediening en reiniging, een snelle zettijd en een groot aantal koffievariaties.

Koffiemachines met ruime capaciteit

In de kantines plaatsten we de Crane CALI machines. Een koffiemachine met meerdere warme dranken om alle medewerkers in behoefte te voorzien. De Crane CALI is eenvoudig te reinigen en heeft een ruime capaciteit voor minimale onderhoudstijd. Voor de verschillende kantoorruimtes is ervoor gekozen om de compacte Zia II automaten te plaatsen. Een gebruiksvriendelijke koffiemachine met ruime capaciteit (<200 per dag) en diverse koffievariaties. Alle koffieconsumpties worden standaard op basis van de espressozetmethode gezet.

Dat smaakt naar meer

De koffiemachines in combinatie met de producten van Pelican Rouge zorgen ervoor dat iedere medewerker van zijn of haar eigen koffie kan genieten. Bakker Logistiek, bedankt voor het hartelijke ontvangst en deze mooie samenwerking!

Nieuws