Waar ben je naar op zoek?
17-11-2021

Op de koffie bij: Blaauw Woonidee

Een familiebedrijf met passie voor woninginrichting

Een prachtige winkel met 6500m2 wooninspiratie gevestigd in het centrum van Jubbega. Vader Andries Keuning, moeder Lea Keuning en zoon Jeroen Keuning zijn de eigenaren van het familiebedrijf. Jeroen (de vijfde generatie) ontvangt ons bij de koffietafel, hét middelpunt van de winkel.

Een goede kop koffie mag niet ontbreken

De ruimte is voorzien van een grote keuken met sinds kort een Melitta XT5 koffiemachine met cacaomodule, melksysteem en koppenwarmer. Een professioneel apparaat met een groot aantal koffievariaties, waarmee ze hun klanten diverse warme dranken aan kunnen bieden.

Persoonlijk en servicegericht

Onder het genot van een cappuccino geeft Jeroen ons een rondleiding door de winkel. Hij verteld enthousiast over het familiebedrijf wat al zo’n 124 jaar bestaat. Persoonlijk advies en service staan hoog in het vaandel bij Blaauw Woonidee. “We geven interieuradvies aan huis en nemen de stalen mee om een persoonlijk en gericht advies te kunnen geven”, aldus Jeroen.

Voor elk wat wils

We zijn onder de indruk van het grote pand, de uitgebreide collectie meubelen en de vele mogelijkheden qua woninginrichting. Blaauw Woonidee heeft een ruime collectie in alle prijsklassen. Alles onder één dak. Jeroen, bedankt voor het hartelijke ontvangst en de mooie samenwerking!

Nieuws