Waar ben je naar op zoek?
29-10-2021

Op de koffie bij: Health Hub Roden

Waar creativiteit, kennis en ervaring samenkomen

De ‘hub’ is een verbindende schakel tussen ondernemers, kennisinstellingen, overheid en andere betrokken organisaties. Studenten, bedrijven en (maatschappelijke, medische en zorg) organisaties werken bij de Health Hub samen aan veelbelovende innovatie-projecten (health tech).

De maakomgeving

Onder het genot van een verse kop Pelican Rouge koffie laten Daniël, Anna en Michel ons de ingerichte laboratoria zien. Hier werken de studenten aan innovatieve projecten. Er wordt onderzoek gedaan en ideeën worden uitgewerkt tot prototypes. Ze gebruiken hiervoor verschillende machines, waaronder 3D-printers en lasersnijders.

Een lasersnijder biedt mogelijkheden

Voor het halen van kopjes koffie bedacht Michel wat moois. Hij ontwierp een bekerhouder van hout waar maar liefst 7 kopjes in kunnen staan. Zo kan hij eenvoudig voor al zijn medestudenten koffie meenemen. Mooi en praktisch!

Verse bonen koffie en uitgebreide lunch

De Health Hub is uitgerust met een professioneel cateringpunt dat wordt beheerd door Beijk Catering. Op het ontmoetingsplein kunnen studenten en ondernemers terecht voor koffie, thee of lunch. Brandsma Koffie faciliteert de verschillende koffievoorzieningen in de Health Hub. Een goede kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken in deze inspirerende omgeving. Bedankt voor het ontvangst en de rondleiding. Op naar een mooie samenwerking!

Nieuws