Waar ben je naar op zoek?
05-05-2022

Op de koffie bij: In de Brouwerij

Een uniek horeca concept

Waar eten, drinken, dansen en slapen samenkomen. Reinier van Ommen geeft ons een rondleiding door het karakteristieke gebouw. Het voormalig koetshuis onderging een flinke verbouwing en is in ere hersteld, met als resultaat: een uniek horecaconcept!

Crazy pianos

Reinier verteld enthousiast over het restaurant, grandcafé, bierbrouwerij en hotel in één! Op vrijdag- en zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer en kunnen gasten na het diner genieten van livemuziek.

Koffie? Ja lekker!

In de Brouwerij kun je dus van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat terecht voor een hapje en drankje. Ook voor een heerlijke verse kop bonenkoffie zit je hier goed! We plaatsten in het restaurant en in de whiskeykamer de Iberital IB7 in combinatie met Lattiz.

Het gemak van Lattiz

Met één druk op de knop zorgt Lattiz voor mooi en lekker schuim van constante kwaliteit. Iedere medewerker kan met de Lattiz een goede cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd maken. Met een snelheid van zes koppen per minuut zijn de melkschuimmachines een aanwinst voor deze grote horecagelegenheid.

Bedankt voor het hartelijke ontvangst en de mooie samenwerking. Tot de volgende keer!

Nieuws