.gform_validation_container { display:none; } .home .banner__quicksearch { display:none; }
Waar ben je naar op zoek?
29-11-2022

Op de koffie bij: Peper & Goud

De huiskamer van Schagen

Een plek waar je terecht kunt voor koffie, huisgemaakte taartjes, lunch en bijzondere cadeaus. Peper & Goud is een unieke lunchkamer, waar een ongedwongen en gezellige sfeer hangt. Bij een unieke lunchkamer hoort een eigen private label koffie.

Droom wordt werkelijkheid

Sanne en Barry zijn de bedenkers en eigenaren van deze gezellige plek aan de Gedempte Gracht. Al lange tijd droomden ze ervan om samen een eigen zaak te starten. Deze droom wordt werkelijkheid wanneer ze Peper & Goud openen.

Waar staat Peper & Goud voor?

Peper verwijst naar Barry zijn beroep als chefkok en Goud verwijst naar Sanne haar beroep als goudsmid. Barry staat in de keuken en Sanne heeft haar atelier op de eerste verdieping van de zaak.

Gastvrijheid start met goede koffie

Sanne en Barry houden van goede koffie. Om goede koffie te serveren heb je naast kwalitatieve koffiebonen ook het juiste apparatuur nodig. Peper & Goud is voorzien van een witte Iberital IB7 koffiemachine, twee Fiorenzato F65 koffiemolens en een Lattiz. Team Peper & Goud, bedankt voor het gastvrije ontvangst en de samenwerking met Brandsma Koffie!

Nieuws